VELIKI ŠOK: Šabana Šaulića izboli u Beču!

Estrada

Svima dobro poznati kralj narodne muzike Šaban Šaulić je otkrio da je u Beču preživeo pokušaj ubistva i da je bio izboden u jednom haustoru. Naš svima dobro poznat pevač narodne muzike Šaban Šaulić je  otkrio da je umalo umro u Beču kada su ga u jednom haustoru izboli nožem.

“Ja sam ušao iz hodnika koje ima svetlo. Povuče me ruka jedna u mrak, osetio sam nož u leđima… Gledao sam da eskiviram, pošto sam bio sportista. Počeli su da me bodu u leđa. Sreća pa nisu u nerv pogodili. Samo sam video taj stari ulaz. Ništa više. Kao ćorava kokoš”, prisećao se Šaban gostujući u Ami G šouu.

On je rekao da su pokraj njega prošla “neka dvojica”, koja su počela da beže.

“Jedan me je udario onim bokserom. Imao sam ogrebotinu po licu. Mislio sam da sam iskrvario. Ranjen sam bio i mislio sam da će videti da nisu završili posao. Hteli su da me ubiju! Sedamdeset pet stepenika sam prešao i ušao u sobu. Počeo sam da skidam taj težak kaput, a sako još teži od krvi… Okrenuo sam jednu prijateljicu i uputim je u situaciju. Rekao sam joj da možda neću preživeti dok dođe policija…”, pričao  je Šaban svoju veoma potresnu priču.

Srećom da je  uskoro stigla hitna pomoć i odvela ga u bolnicu, gde su mu sanirali rane opasne po život.

“I ja sam sutra već zvao neke prijatelje, bio sam spreman da krenem kući. Stalno sam mislio da će doći ovi što su me izboli da završe posao. Na kraju sam otišao sa prijateljem za Beograd”, završio je svoju potresnu ispovest  Šaban.

Čuveni pevač je još govorio i o svom angažmanu u Pinkovim Zvezdama. On je rekao da se tamo oseća kao Sultan Sulejman.

“Dobro funkcionišemo. Nadam se da će biti više svađa“,rekao  je Šaulić i dodao da mu ne prija kada svi “krenu da posebnim tretmanom”.

“Mada, kada krenu sve žene na mene, prođu me žmarci. Zasad funkcionišemo dobro. To je šou program. Mi moramo da budemo zanimljivi, da dižemo gledanost”, iskreno je rekao  pevač.

On je na to još dodao i da je pre 40 godina krunisan kao kralj narodne muzike.

Alo!

Podijeli članak: