VELIKI OBRT U UBISTVU PEVAČICE: Jelenu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi?!

Vijesti

Nova veoma  neverovatna teorija o ubistvu pevačice Jelena Krsmanović, glasi da je pevačicu je ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi!!!

Po Zabeli se, među zatvorenicima, već širi ova priča. Taj robijaš iz Zabele je, navodno, bio u ljubavnoj vezi s pevačicom već neko vreme, a usmrtio je kad je dobio slobodan vikend…

Vreme ubistva poklapa se sa ovim podacima, jer je pevačica nestala u subotu uveče, a zatvorenik je, po ovoj teoriji, tog dana dobio dozvolu da na dva dana ode do svoje kuće. Pošto su se dobro poznavali, bio je upućen u njeno kretanje.

On je znao gde i kad trči, pa je lako mogao da je sačeka negde pored staze i napravi svoj krvavi pir,tako piše Espreso.

U teoriju o zločinu iz strasti se uklapa i veliki broj povreda, odnosno udaraca koje je ubica zadao Jeleni. Naime, pevačica je mučki ubijena pošto je prethodno čak 30 puta udarena s paletom ili bejzbol palicom.

A motiv se krije u tome što je Jelena zatvoreniku rekla da, i pored navodne duge paralelne veze s njim, ne želi da zbog njega ostavi muža Zorana Marjanovića, navodi Espreso.

Ni zvanično, ni nezvanično – niko u MUP-u nije bio spreman da komentariše naša saznanja zbog, kako nam je rečeno, ugrožavanja istrage.

(Espreso/Foto: Facebook)

Podijeli članak: