VELIKI HIT: Ovako su Ražnatovići prokomentarisali ismijavanje Anastasijinog 18. rođendana na Fejsbuku!

Estrada

Povodom trenutno sve popularnije grupe na društvenoj mreži Facebook  koja ismijava proslavu punoljetstva Anastasije Ražnatović, oglasila se i njena majka, velika folk zvijezda Ceca Ražnatović.

Njena kčerka Anastasija će 25. maja napuniti osamnaest godina, a pripreme za veliku i  glamuroznu proslavu su uveliko u toku.Sve mora da bude prefektno.

Upravo rođendan Cecine miljenice posljednjih je dana glavna tema na društvenim mrežama, a grupi “Kupovina poklona za Anastasijino punoljetstvo” odazvalo se za kratko vrijeme više od 175.000 ljudi, sa čime je upoznata i popularna pjevačica.

“Nažalost, živimo u vremenu društvenih mreža. Oni skidaju njihove slike i objavljuju… Postoje djeca koja rade mnogo gore stvari pa, eto, nemaju sreće da budu u žiži interesovanja. Njihova krivica je samo to što sam im ja majka, da im nisam majka vjerovatno niko ne bi znao da postojee” rekla je Ceca u emisiji Glamur.

Medjutim,slavljenica Anastasija još uvijek nije prokomentarisala ovu grupu na Fejsbuku, ali je postavila sliku sa Cecom i napisala: Hvala ti mama za sve!

Da li je to njena poruka ostaje nam da vidimo.
(Telegraf.rs)

Podijeli članak: