VELIKI ESTRADNI RAT: Anastasija Ražnatović OTELA POSAO SNOVA Jeleni Karleuši

Estrada

Saznajemo šta su obe imale da kažu povodom ove zanimljive situacije!

Anastasija Ražnatović,kči veoma poznate pjevačice Cece,  je dobiola  angažman koji je bio životni san Jelene Karleuše i za čije ostvarenje je dala sve od sebe, ali ipak na njenu štetu bez uspeha.

Karleuša je imala jaku želju da bude zaštitno lice čuvenog svetskog brenda “Balmain”, koji je nedavno u Beogradu promovisao novu kolekciju u saradnji sa takođe poznatom robnom markom. Uradila je sve kako bi je čelni ljudi kompanije primetili i pozvali je, ali ne samo što su je zaobišli, već su za zvezdu promotivne večeri izabrali ćerku njene najveće konkurentkinje Cece Ražnatović, piše Kurir Stars.
Kad je Jelena čula da i kod nas dolazi taj brend, na Instagramu je odmah počela da postuje fotke na kojima je obučena baš u njihove modele. Na taj način je želela da skrene pažnju menadžmenta i poruči im kako je ona najbolje rešenje za promo lice. Onda je pozvala prijatelja koji radi u kompaniji i ponudila se za posao. On joj je obećao da će pričati s direktorima i da će joj javiti šta su odlučili ” kazuje nam dobro obavešten izvor.

Karleuša je na društvenim mrežama na sva zvona hvalila brend, a njen PR nastavio je da kontaktira sa ljudima koji su zaduženi za kampanju u Srbiji. Međutim, ubrzo je usledio šok! Za srpsku verziju svetski poznate manekenke Kendal Džener izabrana je Anastasija Ražnatović, a Karleuša je maltene doživela nervni slom.

“To je stvarno bio pravi šou kad je saznala da je Anastasija dobila posao. Poraz je još veći jer je u pitanju ćerka osobe s kojom ona već godinama ne govori i čiji uspeh baš ona uvek pokušava da ismeje i omalovaži ” govori Jelenin poznanik, koji je želeo da ostane anoniman.

Koliko je Jelenu Karleušu zaboleo ovaj udarac pokazuju i tvitovi u kojima pljuje dotičnu kompaniju, njen menadžment i sve u vezi s njima, opisujući ih kao tragikomične, uz fotke na kojima gazi sve iz njihove kolekcije, uz obavezno pokazivanje srednjeg prsta.

Anastasija je na ovavu reakciju Jelene Karleuše dala veoma kratak i jasan odgovor baš u stilu svoje majke:

“Na to zaista ne želim da dajem odgovor. Poziv modne kuće me je jako obradovao.” izjavila je Anastasija.

Podijeli članak: