VELIKA TUGA PREMINULA MILKA CANIĆ: Zauvek ćemo pamtiti njeno Dobro veče!

Vijesti

Nakon duge i mnogo teške bolesti, nažalost je preminula Milka Canić, dugogodišnji supervizor kviza Slagalice.
Mesto i vreme njene sahrane biće naknadno objavljeni. Svima dobro poznata Milka Canić je radila  kao profesorka u Prištinskoj gimnaziji, zatim u Vojnoj gimnaziji u Beogradu, a od tada i kao lektor. Ona je rođena 18. jula 1944. godine, po zanimanju je diplomirani filolog.

Svi je pamte po njenom čuvenom “Dobro veče,”  a jednom prilikom je izjavila:

Baš svi gledaoci misle da je moja uloga samo da kažem ono čuveno “Dobro veče”, ali iza toga stoji vrlo odgovoran i naporan svakodnevni rad, koji podrazumeva stalno prelistavanje i iščitavanje enciklopedija, rečnika,  knjiga…
Da se podsetimo, Milka Canić je u decembru 2012. izostala sa jednog snimanja “Slagalice”, nakon čega je nastao haos na društvenim mrežama jer su se mnogi raspitivali gde je čuvena supervizorka. Ona je tada ispričala da je operisala kičmu kao i da zadatke za kviz priprema od svoje kuće.

POSLEDNJI INTERVJU MILKE CANIĆ: Slavila je Uskrs krišom

Operisala sam kičmu i odlično se osećam, ali period oporavka još uvek traje. Kod kuće sam i potpuno sam pokretna, ali kada snimamo, mi uradimo nekoliko emisija i prinuđena sam da sedim po pet sati u studiju, a trenutno to ne mogu zbog oporavka. Od kuće pripremam zadatke, a kada gledam emisiju, gledaocima poželim dobro veče”, kazala je tada Canićeva.

Kurir

Podijeli članak: