VELIKA TUGA I NEVERICA: Poznati glumac POGINUO na snimanju serije (FOTO)

Vijesti

On je bio jedan od najomiljenijih televizijskih glumaca…

Brazilski glumac Domingos Montagner (54) se utopio u reci na kojoj je snimao scenu za seriju.

Montagner je igrao glavnu ulogu u seriji “Celho Chico” koja je nazvana po reci u kojoj se ovaj nesrećni glumac utopio.U pauzama između snimanja, glumac je odlučio da se malo rashladi u reci a društvo mu je pravila njegova koleginica Kamila Pitango. Kako je kazala Kamila, njega su odvukle rečne struje. Ona je odmah vrištala i dozivala pomoć ali ljudi u okolini nisu reagovali odmah jer su mislili da je u pitanju gluma.

Tek nakon četiri sata,su spasioci uspeli da pronađu telo glumca, na udaljenosti oko 300 metara od mesta na kome se čovek utopio.

U ovoj latino seriji,je Domingos glumio farmera koji se bori protiv lokalnih razbojnika. U jednoj epizodi nekoliko puta je upucan, a nakon toga se njegov lik utopio u istoj reci u kojoj je i glumac izgubio život. Ipak, u seriji se lik vratio u život posle nekoliko nedelja.

“Mislili su da su izabrali bezbedno mesto za plivanje, ali zapravo je to bilo jedno od najopasnijih područja, koje lokalno stanovništvo obično izbegava “ rekli su iz policije.

 

clipboard01

Lokalni su mediji pisali da se od 2005. godine u gradu Kandidu, gde se ova nesreća i dogodila, u proseku svake godine udavi jedna osoba. Domingos Montagner je bio oženjen a iza sebe je ostavio troje dece. Vesti o ovoj tragediji rastužile su njegove fanove i kolege širom sveta.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: