Lifestyle
0

VELIKA TUGA: Četrdeset dana nakon smrti Marinka Madžgalja, njegova djevojka je…

Prošlo je četrdeset dana od smrti naše poznatog glumca. Naime djevojka našeg preminulog glumca Marinka Madžgalja, Lana Sekulić je preuzela  brigu o njegovim roditeljima. Lana je odlučila da i poslije njegove smrti ostane uz Madžgaljevu porodicu i proba da im olakša koliko god je to moguće. “Iako je i ona potpuno slomljena, da bi im […]

Podijeli članak:
VELIKA TUGA: Četrdeset dana nakon smrti Marinka Madžgalja, njegova djevojka je…

Prošlo je četrdeset dana od smrti naše poznatog glumca.

Naime djevojka našeg preminulog glumca Marinka Madžgalja, Lana Sekulić je preuzela  brigu o njegovim roditeljima. Lana je odlučila da i poslije njegove smrti ostane uz Madžgaljevu porodicu i proba da im olakša koliko god je to moguće.

“Iako je i ona potpuno slomljena, da bi im non-stop bila od pomoći pokupila je nedavno svoje stvari i preselila se kod Marinkovih roditelja u stan i sada živi sa njima” , kazao je Blic puls izvor blizak porodici Madžgalj.

Djevojka Lana nakon Marinkove smrti je u veoma teškom psihičkom stanju. Ona rijetko izlazi iz stana, a nakon sahrane odlučila je da u bolu bude zajedno sa njegovima.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  ULOŽILA JE OGROMAN TRUD I ODRŽALA KONCERT ZA PAMĆENJE: Evo kako će Seka Aleksić nagraditi sebe za veliki uspeh!!!

“Ni dok je bila u Podgorici, gdje je inače u radila, nije izlazila iz kuće. Otkad je Madžgalj sahranjen, sklonila se od svijeta i od očiju javnosti i zatvorila se u sebe. Ona ni sa kim nije razgovarala i nije išla na posao” , rekao  je ovaj izvor.

Trenutno su svi su zabrinuti za nju, od porodice, prijatelja do kolega.

Pitanje je kada će se Lana vratit u tokove normalnog života.
(Blic.rs)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!