VELIKA TRAGEDIJA U SURČINU: Trojica mladića stradala u mercedesu POZNATOG FUDBALERA

Vijesti

Od jakog udarca  auto je leteo 20 metara preko kanala Galovica.

U veoma stravičnoj saobraćajnoj nesreći u ponedeljak ujutru su nažalost poginuli Branislav Ristić (29), Milan Radak (34) i Dejan Trifunović (35) dok su se vraćali sa seoske slave u Jakovu. Prema za sada još uvek nezvaničnim podacima, Mercedesom marke “350 ML” u kojem su se nesrećni mladići nalazili upravljao je Milan Radak, a auto je u vlasništvu supruge fudbalera Dragana Ćirića.

Za sada se pretpostavlja da je vozilo zbog velike brzine sletelo s puta pre oštre krivine, udarilo u betonsku stazu i od siline udara preletelo 20 metara preko kanala Galovica i zakucalo se u drugu obalu.
Mladići Ristić, Radak i Trifunović poginuli su na licu mesta, a četvrti putnik, Aleksandar Milošević (21) teško  je povređen i lekari se bore za njegov život u Urgentnom centru.

Očevidac M.K. je ispričao da je naišao na jeziv prizor.

“Zatekao sam groznu scenu: četiri tela ležala su jedno preko drugog. Dvojica su ležala jedan pored drugog, slomljenih vratova, a jedan koji se nalazio ispod njih nije davao znake života. Četvrti mladić ležao im je na nogama: krkljao je, borio se za vazduh ” govori očevidac.

SRBIJADANAS/CARSIJA

Podijeli članak: