Velika tragedija u porodici bivšeg predsjednika Srbije! Pucao sebi u glavu…

Vijesti

Miodrag R. (65), zet bivšeg predsjednika Srbije, lidera SDS Borisa Tadića,je  izvršio  samoubistvo u centru Beograda… Miodragovo beživotno tijelo pronađeno je u ponedjeljak oko 13 sati kod Kule Nebojša u parkiranom automobilu “fijat 500”.

Kako Informer za sada nezvanično saznaje, Miodrag je pucao sebi u sljepoočnicu iz pištolja koji je bio u njegovom vlasništvu. Ekipa Hitne pomoći je primila poziv sa prijavom tragedije oko 13:20, ali su ljekari mogli samo da konstatuju smrt. Policija je nakon uviđaja prenijela tijelo na Institut za sudsku medicinu radi obdukcja.

Miodrag R. je, tvrde upućeni, navodno u posljednje vrijeme imao zdravstvenih problema i moguće je da se na samoubistvo odlučio zbog bolesti… Na drugoj strani, oni koji su ga poznavali pominju da je imao i određenih poslovnih problema.

“Niko ne zna zašto se odlučio da sebi oduzme život. Njegova odluka šokirala je sve koji su ga poznavali, a porodici je jako teško pala ” govori za Informer izvor blizak porodici Tadić…Miodrag R. bio je oženjen Vjerom, jedinom i starijom sestrom bivšeg predsjednika Borisa Tadića. Vjera je psiholog po struci, i bivši je član Opštinskog veća centralne beogradske opštine Stari grad gdje je bila zadužena za prosvjetu i brigu o mladima.

 

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: