VELIKA DRAMA U SRBIJI: Mislio da ga žena vara s njegovim dedom, od prave istine se zamalo šlagirao

Vijesti

Aleksandar Dragojević je  odlučio da uradi DNK i da tako sazna da li je otac sina kojeg ima sa svojom bivšom ženom Suzanom, jer sumnja da je ipak njegov deda Ljuba otac tog djeteta, bar tako tvrdi bivša žena. Njih dvoje su se nakon svega  razveli, nakon čega su oboje pronašli sreću u drugim ljudima… Rezultati DNK su ga ipak  iznenadili.

“Jednom sam ga prevarila jer je on mene prevario. I to je to ” govori sada već bivša supruga Aleksandra Dragojevića, na njegove optužbe da ga je prevarila. Ovom izjavom bivša Aleksandrova supruga je otvorila veliku dramu, koja se sve više zahuktavala. Naime, on tvrdi da ga je žena prevarila, a ona – da je on nju. Na to Aleksandar ima odgovor:

“Meni je savjest čista. Nikad te u životu nisam prevario” kazao  je on pred kamerama.

 

“To dijete uopšte ne liči na mene. Ona nije htjela da ostavi sina kod mene. Ćerku je ostavila. Imao sam mnogo problema s njom.”

 

“Kad se vraćam s posla, ona bude zaključana u kući i dopisuje se preko Fejsbuka s drugima. Na kraju me ostavila zbog jednog iz Velikog Gradišta “ govori  Aleksandar.

 

Međutim, u cijelu ovu priču upada ni manje ni više nego – deda! Bivša sada  žena tvrdi da joj Aleksandar šalje poruke u kojim je optužuje da je sin kojeg je rodila zapravo sin njegovog dede jer mnogo liči na njegovog dedu! U istom momentu i Suzana njega optužuje da se dopisivao ljubavnim porukama s njenom tetkom.

Aleksandar sbe to poriče. Tetka to potvrđuje!! Nakon svađe, stižu rezultati DNK, od kojih se zamalo nije šlogirao, jer je bio uvjeren da je dijete dedino….

 

Izvor: Srbijadanas/carsija

Podijeli članak: