VEĆ SADA JE JASNO! DA LI JE LUNA POTPISALA ZA ZADRUGU 3!? Luna Đogani sinoć pobedila u Zadruzi, a samo par sati kasnije OBJAVLJENO OVO!

Rijaliti

Talentovana!?

Luna Đogani je pobedila u rijalitiju Zadruga2, a sinoć je u Šimanovcima bilo jako uzbudljivo, kako zbog samog finala tako i zbog brojnih događaja koji su se odvijali kako na sceni, tako i van scene.

Kao što i uvek bude kada su u pitanju ovakve situacije, govorilo se o brojnim intrigama, nameštanju glasova i slično…. Dosta se spekulisalo i među Zadrugarima da će Aleks pobediti zbog dogovora koji je navodno imala sa produkcijom, ali svi smo videli kako se sve završilo. Luna je obeležila svojim učešćem kako prvu, tako i drugu sezonu Zadruge, više puta je nazvala sebe rijaliti igračem, a mi se moramo saglasiti da Luna zaista ima velikog talenta za ovu igru.

Pre nego što je izašla iz Zadruge, ona je išla na razgovor kod Drveta mudrosti koje ju je pitalo da li će se ponovo biti deo ovog rijalitija, a ona je odgovorila da nikad ne treba reći nikad i da uvek postoji mogućnost…Podsećamo da je ovaj rijaliti proslavio Lunu i omogućio joj ono što mnoge devojke njenih godina ne mogu, a to je da ima svoj stan i svoj automobil.

U međuvremenu društvene mreže gore zbog njene pobede, a jedan od komentara koji smo pronašli da Fejsbuk stranici Zadruga – Pink je i da je ona već potpisala za učešće u trećoj sezoni…

Podijeli članak: