UŽASAN ZLOČIN KOD PARAĆINA: Porodilja i njeni roditelji ostavili bebu u WC šolji! Novorođenče se udavilo!!!

Vijesti

Tek rođena beba je usmrćena  u malenom selu Stubica kod Paraćina, a policija je nakon istrage uhapsila Milijanu i Slavišu Ć., roditelje majke novorođenčeta, pod sumnjom da su je ubili… Njima je u međuvremenu određen pritvor do 30 dana… Krivična je prijava podnijeta i protiv majke Aleksandre Ć. (22) (na fotografiji) za ubistvo djeteta pri porođaju, ali ona nije zadržana u pritvoru.

Prema dosadašnjim saznanjima Kurira, zločin se dogodio još u novembru u kući Aleksandrine porodice. Djevojka, koja inače studira u Jagodini, porodila se u sedmom mjesecu u kupatilu svoje kuće.

“Ona je krila trudnoću, ali je došlo do prijevremenog porođaja. Ona se porodila u kupatilu, na WC šolji! U strahu je odmah obavijestila roditelje, koji su je odveli u Hitnu pomoć, a tek rođenu bebu su ostavili u WC šolji. Obdukcijom je utvrđeno da je beba bila zdrava iako je rođena prijevremeno i da je mogla da preživi da nije ostavljena u WC šolji.

Međutim, oni su je tako ostavili i beba je preminula. Ovo je malo selo, možda su se bojali sramote jer je djevojka neudata. Inače, radi se o bogatoj porodici, što je u ovakvim slučajevima rijetkost, pa je jedini motiv zločina mogla da bude sramota porodice od okruženja u kom se ismijavaju djeca bez oca”  govori za Kurir izvor iz istrage.

Zločin je otkriven kada su ljekari obavijestili policiju da je kod njih došla djevojka sa krvarenjem, koja je uporno negirala da se porodila…. Kad je patrola otišla u njihovu kuću, zatekla je stravičan prizor, nakon čega su roditelji porodilje uhapšeni.Ekipa Kurira juče je posjetila selo u kome se dogodio zločin, a ispred kuće u kojoj je beba usmrćena naišli su na majku Aleksandru. Ona jepotvrdila da su joj roditelji u pritvoru.

“Oni su uhapšeni i zadržali su ih. Kao što vidite, ja sam na slobodi. Istina je da sam se porodila u kući, a moji su me odmah odveli u Hitnu pomoć, dok je beba ostala ovde. Nisam je ubila, umrla je, ne znam šta se desilo”  kazala nam je Aleksandra.

Ona je objasnila da niko nije znao da je trudna.

“Krila sam trudnoću od svih, žao mi je i znam da sam pogriješila, ali mnogo sam se plašila “  kazaka je djevojka. Ona je na to još dodala da očekuje da joj ovih dana dođe deda iz Švajcarske jer su ona i sestra ostale same. Dalji razgovor s njom spriječili su njeni rođaci, koji su joj zabranili da daje izjave za medije….

(Kurir)

Podijeli članak: