UŽAS Sloba IZUDARAO Kiju, ona bila u SUZAMA!!!

Rijaliti

Svima je već poznato da Sloba Radanović u rijalitiju sve češće pokazuje znake agresije, a nedavno je umalo udario Lunu nakon što ga je ispsovala… Međutim, Sloba nije bio agresivan samo prema sadašnjoj djevojci Luni. Veću je dramu  pretrpela njegova još uvijek zakonita  žena Kija Kockar.Naime, nekadašnji suprzužnici Kristina Kockar i Sloba Radanović imaju veoma burnu prošlost, a postoje svedoci koji tvrde da ju je on čak izudarao prošle godine u jednom kafiću u Budvi.

 
“Ne mogu da verujem da je on tako drzak i bezobrazan prema Kristini, a veoma dobro zna da ga je ona spasla tako što nikom nikada nije otkrila da ju je izudarao… Da, to je živa istina i to znamo samo mi, Kijine najbliže drugarice. To se desilo u Budvi prošlog leta, zbog njegove razmaženosti. Maltretirao je Kristinu da svugde ide sa njim i da ga prati na nastupima “ govori izvor za “Svet”.

“Međutim, ona to nije želela. Nije ga bilo sramota da se svađaju na javnom mestu, ona ga je uvukla u toalet kafića da ne bi napravili scenu. Tu ju je udario i to nekoliko puta “ govore Kristinina prijateljica.Međutim, ona navodi da su se nakon toga i pomirili jer ju je Slobodan preklinjao i obećavao da tako nešto nikada više neće uraditi…

blic.rs

Podijeli članak: