UŽAS! OVO JE LICE MONSTRUMA: Tražio smrtnu kaznu za ubicu Tijane Jurić, a SILOVAO SVOJU DECU od 10 i 12 godina!!!

Vijesti

J. Š. (46) iz Sremske Kamenice, koji je u pritvoru zbog sumnje da je dve godine seksualno zlostavljao svoju ćerku i sina od 10 i 12 godina, na Fejsbuku lajkovao stranicu na kojoj se zahteva smrt za Dragana Đurića iz Surčina

J. Š. (46) iz Sremske Kamenice, koji je uhapšen zbog osnovane sumnje da je dve godine seksualno zlostavljao ćerku (10) i sina (12) i primoravao ih da ga oralno zadovoljavaju, na svom Fejsbuk profilu zalagao se za smrtnu kaznu Draganu Đuriću, koji je na svirep način u leto 2014. ubio Tijanu Jurić u Bajmoku…Naime, J. Š. je na ovoj društvenoj mreži svojevremeno lajkovao stranicu na kojoj je zahtevana smrtna kazna za Dragana Đurića!

” J. Š. je, kako se ispostavilo, bio veoma aktivan na društvenim mrežama. Pratio je sve i svašta i mnogo toga lajkovao, pa tako i stranicu na kojoj se traži smrtna kazna za ubicu Tijane Jurić. A onda je on na monstruozan način zlostavljao svoju rođenu decu”  govori izvor Kurira upućen u istragu.

Inače, oca monstruma je prijavila  starija ćerka kada je primetila da se nešto čudno dešava. Ona se najpre požalila majci, a kasnije je sve prijavljeno policiji…

“Pregledom je utvrđeno da desetogodišnja devojčica nije silovana, ali da je izvršeno krivično delo obljuba na štetu nje i njenog starijeg brata”  kazali su iz tužilaštva.

UBIO JE I ZAKOPAO NA SMETLIŠTU

Tijana Jurić (15), za čijeg je ubicu J. Š. tražio smrtnu kaznu, brutalno je ubijena u avgustu 2014. godine u Bajmoku. Nju je presreo i oteo Dragan Đurić, mesar iz Surčina, koji je devojčicu usmrtio i njeno telo zakopao na smetlištu pored lokalnog puta. Uhapšen je dve nedelje kasnije, a osuđen na 40 godina robije… Ovaj je zločin  pre četiri godine uznemirio građane, koji su tada masovno potpisivali peticiju da bude osuđen na smrtnu kaznu.

Da se podsetimo, J. Š. iz vanbračne zajednice sa N. M. ima osmoro dece. Nakon razlaza od supruge, dve ćerke su pripale njemu, dvoje dece majci, dok je četvoro smešteno u hraniteljske porodice.

“Protiv majke je takođe podneta prijava zbog zanemarivanja dece. Deca su nakon jezivog otkrića odvedena iz kuće i smeštena na sigurno” kazao je naš izvor.

U Sremskoj Kamenici  juče je vest o hapšenju njihovog sugrađanina bila glavna tema. Ipak, mnogi su isticali da ne poznaju J. Š., navodeći da je bio podstanar i da ga nisu lično poznavali.

” U šoku smo nakon što smo čuli šta se sve dešavalo. Ovo je nezapamćeno u Kamenici! Da mogu, odmah bih ga ubila “ kazala nam je jedna komšinica vidno izrevoltirana…Meštani navode da su povremeno viđali J. Š i da im je uvek „delovao čudno“.

” Išao je ulicom sav zarozan i zapušten, a ni deca nisu bila u najboljem stanju. Ostavljao je utisak da je nemaran prema njima i da ne vodi previše računa. Uglavnom se nikom nije javljao, a kažu da je često bio pijan. Niko od nas ne zna čime se bavio “ kazao je meštanin Sremske Kamenice.  Majka silovane dece

Reporteri Kurira su juče kontaktirali sa majkom zlostavljane dece N. M… Ona nam je objasnila da ne želi da komentariše optužbe protiv njenog bivšeg supruga, ali da ima da poruči samo jedno:

“Ne znam samo gde će mu duša “  kratko je kazala.

N. M.

Podijeli članak: