Uplakana:Maca Diskrecija za vlastitu majku rekla nešto čemu se niko nije nadao!

Estrada

Po izlasku iz „Parova“ danima je, kako čujemo, plakala i bila u depresiji jer jedino nju od svih takmičara, niko od rodbine i prijatelja nije posjetio za ova  četiri mjeseca.

Maca je kroz plač pričala kako joj je muka od izjava njene majke koje je čula i pročitala.

Ona pije lijekove, duševni je bolesnik pa joj toliko i ne zamjerim. Boli me što nije pričala kakvu sam torturu imala sa očuhom. Zašto o tome nikome nije pričala već je govorila kako ja lažem! Čujem kako joj je čudno što želim novac uložiti u karijeru pa je čak poručila i da kupim stan u Beogradu, da se ne vraćam u Bosnu. I ostat ću ovdje kako bih pokušala napraviti nešto od svog života. Želim napraviti pjevačku karijeru i sigurno ću uspjeti u tome. Zašto da se vraćam u Bosnu, kome?! Pa, za četiri mjeseca niko me nije posjetio. Nemam više ni rođaka, ni prijatelja… Jako sam razočarana – govori  uplakana Senada.

 

Ona će izvijesno vrijeme boraviti u jednom beogradskom hotelu, a poslije toga planira da nađe neki stan koji će za početak izjamljivati. Ohrabruje je i to što je u Beogradu upoznala dosta ljudi koji su izrazili želju da joj pomognu. Među prvima koji su joj rekli da može računati na njihovu maksimalnu podršku je Toma Panters i Zorica Marković.

 

Probala je i  najjače droge:

Kao i obično, Maca Diskrecija voli da bude u centru pažnje, pa je sada šokirala javnost priznanjem da je probala razne narkotike.

 

Probala sam “spid“, “bijelo“ i “ekstazi“. To su najjače droge i ne daj Bože nikome kako to udari u glavu. Ovo što sam doživjela u rijalitiju me drma jače od svega toga – kazala je sa osmijehom Maca.

 

Majci ću kupiti lijekove

– Sada imam pare, pa ću, bez obzira na sve, pomoći da se moja majka izliječi. Kupit ću joj sve lijekove koje mora da pije i angažovati dobre ljekare – objasnila je ona.

(expressmag.ba)

Podijeli članak: