UMRLA MU TRUDNA SUPRUGA: 4 godine kasnije, na zajedničkim SLIKAMA JE UGLEDAO OVO – ŠOKIRAO SE!!!

Vijesti

U isto  vrijeme je bio je srećan i tužan.

Rafael Del Kol  nažalost je izgubio svoju trudnu ženu Tatjanu u saobraćajnoj nesreći pre šest godina, a sve što mu je ostalo od Tatjane jeste njihova jednogodišnja čerka Raisa.

Posle nekog kratkog  vremena,je  ovaj samohrani otac  otvorio blog. Blog je bio osvećen muškarcima sa sličnim iskustvom – sa decom i bez supruga. Svrha bloga je bila da svi oni dele svoja mišljenja, kao i savete koji jedni drugima mogu biti od pomoći.

Bez obzira na sve to, Rafaelu nije bilo nikako bolje.

Medjutim njihova ćerka Raisa vremenom je sve više počela da liči na svoju majku, što mu je sa jedne strane stvaralo tugu, podsećajući da Tatjana više nije živa, dok s druge bar ima neku uspomenu na svoju najveću ljubav.

Gledao je njihove stare slike i šokirao se. Shvatio je da Raisa stravično liči na majku. Položaj tela, ogrlica, cipele na štiklu – sve to je bilo identično. Upoređujući slike nekada, pre njene smrti, i sada – Raisa je “pokupila” stil svoje majke.
“I dalje smo u velikoj žalosti za njom, ali nam ove fotografije pružaju bar malo utehe. Moja ćerkica raste u pravu lepoticu. Živa je i zdrava i to mi je najbitnije”  kazao je Rafael.

Clipboard01

 

On je sa suprugom Tatjanom proveo 10 godina, I ubeđen je da takvu ljubav nikada više neće naći.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: