UMRLA JE DOZIVAJUĆI ĆERKU JELENU: Zorica izdahnula na sestrinim rukama!!!

Vijesti

“Kada je ubijena Jelena, ona je klonula i jedina želja joj je bila da se otkrije ko je ubio njenu jedinicu” kazala  je Zoričina rođaka…
Juče oko 11 sati u porodičnoj kući u Borči, je nažalost preminula Zorica Krsmanović (53), majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, dozivajući svoju jedinicu. Ona je izdahnula na rukama svoje rođene sestre, kojoj je govorila da ide kod svoje ćerke Jelene i zamolila je da vodi računa o njenoj unuci Jani.

“Dan pred smrt Zorica je malo živnula. Međutim, tokom jutra joj je opet pozlilo, pa joj je sestra priskočila u pomoć, ali joj je ona umrla u naručju” kazala  je rođaka porodice za “Alo!”. .Veče pre nego što je preminula, nesretna Zorica je od zeta Zorana Marjanovića tražila da joj dovede Janu, što je on i potvrdio.

” Ovo je strašno. Cela ova godina je tragična. Iako sam znao da je bolesna, nisam verovao da će tako brzo otići. Sinoć sam se čuo sa njom i dogovorali smo se da joj dovedem malu Janu. Razgovor je protekao normalno. Zorica je bila svesna, komunikativna, a poslednje što mi je rekla bilo je: “Zorane, dovedi mi sutra malu Janu da je vidim”  kazao je on, pa na to još dodao:

“Zorici sam zahvalan što je rodila takvu ćerku i što ju je pravilno usmerila u životu. Takva osoba u današnje vreme je retkost ” rekao  je on kroz suze.

U kuću porodice Krsmanović su juče  pristizali rođaci , komšije i prijatelji, a unutra su se čuli jecaji Zoričine najmlađe sestre Ljubice: “Joj, Zoko moja, što nam ode, što nas ostavi?” 

“Zoricu je dotukla Jelenina smrt. Pre godinu dana joj je otkriven karcinom materice i to je bio šok za sve. Ali, kada je ubijena Jelena, ona je opet klonula i jedina želja joj je bila da se otkrije ko je ubio njenu jedinicu. Imala je volju da se leči zbog unuke Jane i da bi doživela da Jelenin ubica bud eotkriven, što je svakog dana govorila, ali smrt je bila brža. Samo je govorila: ” Da vidim tog ubicu i pitam ga zašto mi ubi dete” govori  rođaka preminule Zorice.

Njena sahrana biti će sutra na groblju Zbeg u Borči, a Zorica će biti sahranjena pored njenog supruga Zorana, blizu Jeleninog groba…

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: