ULOŽILA JE OGROMAN TRUD I ODRŽALA KONCERT ZA PAMĆENJE: Evo kako će Seka Aleksić nagraditi sebe za veliki uspeh!!!

Lifestyle

Popularna folk pevačica Seka Aleksić u subotu uveče održala je spektakularan koncert u “Štark Areni”, za koji su pripreme trajale mesecima, pa je rešila da nagradi sebe, ali i supruga Veljka Piljikića, koji je i inicirao i organizovao ovaj događaj…Naime folk pevačica će za nekoliko dana otputovati na svoju omiljenu destinaciju – Tajland…

Pevačica je nakon beogradskog koncerta bila prezadovoljna, ali i umorna, tako da je u razgovoru sa Veljkom začas došla na ideju da uskoro otputuju.

“Ona je uložila ogroman trud u ovaj koncert. Za nastup koji je trajao tri sata pripremala se bukvalno šest meseci. Zaista je dala sve od sebe da bude savršeno – od repertoara i interpretacije do koreografije… Vodila je računa o svakoj sitnici, a pritom je sve vreme paralelno imala i uobičajene nastupe po diskotekama, i vodila računa o sinu Jakovu. Zato se sada oseća potpuno ispražnjeno i neophodan joj je odmor, ali i beg od medijskog pritiska”, kazao je izvor blizak pevačici i dodao da je Veljko oberučke prihvatio predlog da u Tajland povedu i jednoipogodišnjeg sina Jakova.

 

“Seka obožava Tajland, tamo ide već preko deset godina. Ona i Veljko uživaju u rajskim plažama, klimi, ali i miru koji tamo pronalaze, a sada su zaključili da bi mogli da povedu i Jakova, pošto je on već dovoljno porastao za tako dalek put… Ubeđeni su da će porodični odmor daleko od Srbije svima prijati”, kazao je naš sagovornik na kraju.

Podijeli članak: