Ulazim u rijaliti da vratim Divnu: Bivši muž učesnice Zadruge spreman da napravi RUSVAJ, Marko će poludeti kada ga vidi!!!!

Rijaliti

“Pevaću joj serenadu, kuvaću joj kafu. Reći ću joj: “Dođi da te poljubim, mače moje””  kazao je veoma ponosno Almir Asanović

Almir Asanović,sada već svima dobro poznat prvi Divnin muž, govori  da je potpisao ugovor sa “Pinkom” i da jedva čeka da uđe u “Zadrugu” i “vrati svoju Divnu”.

“Potpisao sam ugovor sa “Pinkom” da uđem u “Zadrugu”. Čekam kao ozeblo sunce da odem tamo. Znam da će se Divna upiškiti kada me bude videla, neće znati šta ju je snašlo… Reći će: “I ovaj klošar došao”…

Ja ću da je pitam kada sam je tukao, kada sam je zlostavljao, zar joj nisam donosio kafu i doručak u krevet. Onda ću da sednem za onaj sto i da pričam sa Mikijem iz Kupinova, a ona će da se žali Drvetu što su me primili kada sam je tukao. Znam ja nju” kazao  je Asanović koji je dodao da će sve uraditi da povrati Divninu ljubav.

“Reći ću joj da prva ljubav zaborava nema. Pevaću joj serenadu, kuvaću joj kafu. Reći ću joj: “Dođi da te poljubim, mače moje”. Neću da vičem na nju. Ja ću da joj kažem: “Odi da te bubi tvoj Almi, ti si moja prva ljubav, moja žena, zašto nisi ostala u mom srcu”, a Marko će da se izbeči…. Ma ima da poludi! A ja ću da mu kažem: “Šta si se izbečio?”” kazao  je Almir.

 

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: