Ubistvo U VELIKOJ IVANČI: Nasilnik izbo ženu dok je TELOM ŠTITILA SVOJE DETE?!

Vijesti

Zoran Marjanović (50) iz Velike Ivanče je uhapšen zbog sumnje da je izbo nožem svoju suprugu Gordanu R. (34) i to nakon  proslave prvog rođendana njihove ćerkice!

Marjanović je, prema pisanju nekih medija, nedavno izašao iz pritvora u kome je bio zbog nasilja u porodici jer je već maltretirao i tukao Gordanu, ali i njenu majku.

“Gordana je prijavila nasilje i Marjanović je uhapšen. Bio je u pritvoru i protiv njega je podignut optužni akt. Međutim, na glavnom pretresu i Gordana i njena majka, kao i svi svedoci su promenili iskaz. Tvrdili su da Zoran nije kriv, pa je protiv njega obustavljen postupak i pušten je iz pritvora “ govori ovaj sagovornik.

 

Ubrzo nakon Zoranovog puštanja iz pritvora trebalo je da obeleže prvi rođendan ćerkice. Oboma je to četvrto, ali i ujedno  prvo zajedničko dete. Ova nesretna žena, međutim, nije ni slutila šta će se desiti posle proslave.

” Kada su rođaci otišli, Gordana je legla u krevet sa ćerkicom, a Zoran je iz čista mira uzeo nož i izbo je po telu dok je ležala. Bio je i pijan! Iako se branila od napadača, u njoj je proradio majčinski instinkt da zaštiti dete, tako da ga je zaštitila telom. Na sreću, dete nije povređeno. Ona je uspela da pozove Hitnu pomoć “ kažu poznanici Gordane i Zorana.

 

Mladenovačka je policija odmah uhapsila Zorana Marjanovića, osumnjičenog za pokušaj ubistva i nasilje u porodici. Osumnjičenom je tužilac odmah  odredio pritvor do mesec dana.

Zoranovi poznanici su već i očekivali da će on i posle pritvora nastaviti sa nasiljem zbog kojeg je i robijao.

“Zoran je neradnik, preke naravi, voli da popije. Ni pritvor ga nije opametio! Čim je izašao, nastavio je po starom. Ne znamo šta je ta jadna žena tražila uopšte sa takvim čovekom. Tukao ju je i kada su započeli vezu”  govore svi  poznanici ovog para.

Oni još  napominju da ova jadna i  nesrećna žena očigledno “nije imala snage da izgura do kraja i pošalje Zorana u zatvor na duže vreme.”

 

“Verovatno se plašila da će Zoran po izlasku nauditi njihovoj ćerkici, njenoj deci iz prvog braka, njoj i majci, koje je i ranije maltretirao”  govori  poznanici tog para.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: