UBISTVO NEKOLIKO SATI POSLE PROSLAVE: Bili su naizgled par iz snova, čija ljubav se završila KRVAVO

Vijesti

Tromesečna burna ljubavna veza između Blanke Kemiveš i Čeke Čanada (29) je tragično završena juče u popodnevnim časovima nakon što je on ubio, a zatim pokušao da izvrši samoubistvo…. Kako “Blic” za sada  saznaje Čeke Čenad koji je iz Gunaroša, sela kod Bačke Topole i Blanka Kemiveš iz naselja Čentvira u Subotici bili su u vezi od 25. oktobra 2017. godine.

Njih dvoje su pre par dana otputovali u Mađarsku kako bi zajedno proslavili Novu Godinu, a ubistvo se desilo samo nekoliko sati nakon proslave…Navodno je ovoj tragediji prethodila žučna svađa, koja se odigrala oko podne u stanu u Segedinu, a za mladića je ona izgleda bila presudna… On je prvo ubio nesrećnu devojku, a zatim rešio da počini samoubistvo.

Pošto nije uspeo u svojoj zamisli Čenad je pozvao Hitnu pomoć koja ga je prevezla u bolnicu, dok je kod devojke konstatovana smrt… Sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, Blanka Kemiveš je imala svoj salon lepote, a bila je poprilično društvena devojka pa je često izlazila. Sa druge strane Čeke Čenad je završio Poljoprivrednu školu u Bačkoj Topoli. On je veoma često  na društvenim mrežama delio motivacione poruke…

Iako zajedničkih fotografija nemaju, i Blanka i Čeke su javno izjavljivali ljubav jedno drugom u komentarima ispod fotografija, ali i delili komplimente te se vidi da je njihova veza bila puna ljubavi….Ipak šta stoji iza ubistva ali i svađe koja se desila tog popodneva i dalje je misterija.

Podijeli članak: