UBICI STALO SRCE IZA REŠETAKA: Suprugu Irenu zaklao da ga ne ostavi, pa doživeo infarkt u zatvoru!

Vijesti

ZAJEČAR – U Okružnom zatvoru u Zaječaru je preminuo Dejan Cvetković, zvani Menda (49) koji je prošle godine ubio svoju suprugu Irenu iz sela Drenovac nadomak Knjaževca…

Kako se za sada nezvanično saznaje, ubica je preminuo od infarkta.

Cvetković je početkom jula 2016. godine u svojoj porodičnoj kući u Drenovcu zaklao svoju suprugu Irenu (33) jer je ona želela da ga napusti. Ovaj zločin je tada šokirao celu Srbiju jer je počinjen na izuzetno svirep način.

Naime, Cvetković je svoju suprugu najpre nekoliko puta ubo nožem u porodičnoj kući. Nesrećna žena se svim silama branila od besnog supruga i uspela je da pobegne u dvorište.

 

Samo nekoliko sekundi joj je nedostajalo da izađe na ulicu i možda sebi spase život, međutim Cvetković ju je sustigao i zaklao u porodičnom dvorištu. Njihovom sinu, koji danas ima 12 godina, ostavio je oproštajno pismo u kome je napisao: “Izvini što sam te ostavio bez majke koju najviše voliš. Ali, tata više nije mogao da izdrži.”

 

Pre zločina, je ubica bio na odeljenju neuropsihijatrije gde se lečio od simptoma sličnih Parkinsovoj bolesti u Zaječaru odakle je izašao kobnog dana.Cvetković je bio kockar, zbog dugova je rasprodao traktor, automobile, naterao suprugu da uzme kredit. Nesrećnoj ženi je dojadio takav život i tragično je završila samo zbog toga što je želela razvod…

kurir

Podijeli članak: