Ubica Jelene Krsmanović je uhapšen pre nekoliko dana? Da li je ovo njegovo ime i prezime?

Vijesti

Zločin koji je definitivno kao ni jedan do sada zanemeo celu Srbiju!

Katalin Dorinel Čolpan (40) priznao je  ubistvo Karoline G. u Nemačkoj, ali ga tragovi i način izvršenja povezuju i sa žrtvom u Austriji, a gotovo sigurno i sa ubistvom pevačice u Borči…

Psiholozi su ga do sada opisali kao zver u ljudskom obliku. Njegov je DNK nađen  i na telu žrtve u Austriji Lusil K., a konačan spisak monstruoznog ubice tek treba da bude utvrđen…

Sumnjiči se da je devojku ubio i u rodnoj Rumuniji, a gotovo je izvesno da je svoj krvav trag ostavio i u Srbiji, na nasipu u Crvenki, gde je nažalost ubijena Jelena Marjanović.

Evropa na nogama!!!

“Nemačka policija obavestila nas je o njegovom hapšenju. Nemci su rešili da istragu dovedu do kraja i da sve potencijalne žrtve ovog serijskog ubice budu identifikovane… Istraga je, osim u Nemačkoj, već proširena i na Austriju i Rumuniju, jer i tamo ima slučajeva nestalih devojaka, a sumnja se da je Katalin umešan u njihove nestanke. Deo ove istrage je postala i Srbija zbog ubistva Jelene Marjanović, koje je preslikano ubistvo Karoline G. u okolini Frajburga”  govori  izvor iz MUP Srbije.
Izvor govori  kako su kolege iz Nemačke poslale više zahteva.

U Beograd preko Interpola treba da stignu uzorci DNK, ali i mnoga pitanja na koja srpska policija treba da pošalje odgovore nemačkim kolegama.

“Mora tačno da se utvrdi kretanje Rumuna, treba pregledati sve snimke sa granice i naplatnih rampi, napraviti tačnu mapu njegovog kretanja i vezati ga za mesto ubistva u Srbiji “ kazao  je izvor iz policije.

Ono što upućuje na Katalina je “potpis” ubice – način na koji je ubijao svoje žrtve. I u Nemačkoj je bilo tako, žrtve su bile mlade žene koje je napadao na usamljenim mestima i ubijao udarcima gvozdenom šipkom u glavu.

“Devojke su ubijene dok su trčale pored reke, a usmrćene su tupim predmetom u glavu. Katalin je priznao ubistvo Karoline G, ali nije druge. Prema nekim informacijama  – blizu toga je da prizna i druge likvidacije.” Da li će se tod esiti ostaje nam da vidimo.

Podsećamo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila prošle godine u Borči i za njenim ubicm se traga…

srbijadanas

Podijeli članak: