U PORODICI MARIJE ŠERIFOVIĆ SE DESILA VELIKA TRAGEDIJA: Iznenada je preminuo njen…

Estrada

Desila se strašna tragedija u porodici naše poznate pevačice Marije Šerifović.

Ali nije sve tako sjajno u porodici Marije Šerifović. Dušan je Marijin polubrat i preminuo je potpuno iznenada, ali ona nikada ne želi da priča o tome.

Marija Šerifović u kontroverznom dokumentarcu “Ispovijest”, nije željela da priča o tome da osim Danijela Pavlovića, ima još jednog brata Dušana Šerifovića, a razlog tome je najvjerovatnije to što je on nažalost preminuo 2013. godine u 42. godini.

Kada je javnost doznala da Marija i Danijel imaju brata, Dušan je progovorio za medije i tom prilikom rekao da nisu previše bliski.

“I njemu i Mariji želim svu sreću iako se rijetko viđamo. Svi smo živjeli sa svojim majkama, tako da su naši odnosi površni i svako je priča za sebe. Ne poznajemo se baš dobro iako svi veoma ličimo, a i svi se bavimo muzikom.”

“Dugo se bavim muzikom, ali nisam napravio veću karijeru zbog zdravstvenih problema. Još kao dijete problemi sa srcem i razne terapije, ali ipak nisu pomogle. Stalno moram na preglede, nekoliko puta sam se operisao.

Bavim se komponovanjem, 1992. objavio sam singl i mnogi britanski kritičari su me ocijenili kao dobrog i talentovanog muzičara” rekao  je jednom prilikom Marijin stariji polubrat koji nažalost nije više sa nama.

(Piknik.ba)

Podijeli članak: