U OVOJ KUĆI SU ODRASLI SAŠA I DEJAN MATIĆ: Po prvi put otkriveni NEPOZNATI DETALJI iz života pevača!!

Lifestyle

Braća Saša i Dejan Matić su definitivno  danas jedni od najboljih pevača naše estrade, a o njihovom životu se ne zna previše. Njihova tetka i sestra su otkrili detalje o detinjstvu u Bosni…

Naime, ova veoma talentovana braća nam dolaze iz mesta Drvar u Bosni i Hercegovini, gde su do 1985. godine živeli sa svojim roditeljima. U toj kući danas ne živi niko.Ipak, u blizini su tetka Zora Đapa i sestra Ružica koje su otkrile detalje o detinjstvu braće.

“Pošto im je otac znao da radi sve, sve je uradio za njih da imaju tu kad dođu. Oni ovde vole da dođu. Drvar je za njih nešto posebno. Oni su bili zlatni dečaci. Sad da bilo koga ovde pitate tako će vam reći “ kazala  je tetka Zora.

Sa druge strane, Ružica je otkrila da je Dejan bio veoma nestašan kad je bio mali.

“Odrastali su kao sasvim normalna deca, kao da se ništa nije desilo. Vozili su bicikl, vozili su motor, uvek su bili zanimljivi. Saša je bio dobar, on je uvek slušao, a Deki je bio nemiran, da je postojala mogućnost da se popne na krov popeo bi se ” kazala je Ružica.

Tetka je govorila i o tome kako su članovi porodice reagovali kada je otkriveno da je dečacima oštećen vid.

“U početku je za nas i za roditelje to bio šok, ali posle smo mi to prihvatili, oni su se tako ponašali kao da nikakvih problema nemaju”  kazala je Zora.

Ipak, njih dvojica su pre 32 godine morali da napuste Drvar radi školavanja, pa su se preselili u Beograd, što je svima koji su ih voleli teško palo…

” E to je bilo katastrofa. To je ceo ovaj deo ovde plakao, svi su bili u šoku kad su morali da odu. I oni su, ja mislim, do Beograda preplakali” rekla  je Zora.

Saša i Dejan su zavrili školu u Zemunu, a direktorka Rada Laban je imala  samo reči hvale za njih dvojicu.

” Bili su fina deca, lepo vaspitana, bili su odlični đaci. Učestvovali su u raznim priredbama, pogotovu u horu i orkestru. Po mom mišljenju je bio nestašniji Saša, bio je zvrk koji je morao sve da zna gde se nalazi, za šta služi, šta može da iskoristi” kazala je direktorka u emisiji “Premijera vikend specijal”…

srbijadanas

Podijeli članak: