U 22. godini počela sam da spavam SAMO sa bogatim muškarcima: Građena sam KAO BOGOMOLJKA, a do 26. zaradila sam 250.000 evra…

Zabava

Život devojaka koje svoju ljubav prodaju za skupe krpice, automobile i luksuzan nakit je uvek intrigirao sasvimobične ljude. O svojoj svakodnevici sponzoruše za “Marie Claire” anonimno je progovorila jedna devojka, a njenu ispovest prenosimo u celosti.“Ja sam visoka brineta u kombinezonu”, napisala sam u poruci, sedeći u predvorju “Ritz-Carltona”.

Osetila sam samo tapšanje po ramenu: “Lepa kombinacija. Ja sam Rič.”

Taj 65-godišnji je direktor izgledao staro, ali u jako dobroj formi. Nakon martinija i tanjira sira uzeli smo sobu i skinuli se. Otvorili smo flašu šampanjca i nazdravili smo u đakuziju.

Na izlasku Rič mi je gurnuo kovertu u torbicu: “Tvoj džeparac, dušo.”

“Hvala, tatice”, odgovorila sam mu, brojeći 500 dolara pod prstima.To je bilo najlakše zarađenih 500 dolara u mom životu.
Riča sam upoznala preko “Seeking Arrangement.com”, stranice koja spaja uspešne, bogate muškarce, sponzore, s atraktivnim, slobodoumnim i mladim ženama, sponzorušama… Ljudi ispune svoj profil, sponzori napišu svoje prihode, a sponzoruše željene mesečne naknade… Odnos koji odgovara obema stranama ne predstavlja nikakvu obavezu, slično kao u seriji “The Girlfriend Experience”.

Na početku uopšte nisam bila osoba za to, vrcava devojka iz susedstva s licem opatice. Moje dve mlađe sestre i ja odrasle smo u porodici srednjeg staleža u predgrađu Masačusetsa. Moj otac koji je odgajan kao Jevrej je bio advokat i preduzetnik, moja majka, odgajana u britanskoj porodici, bila je učiteljica… Pohađala sam devojačku školu i upisala kineski jezik i razvoj dece na Univerzitetu Tufts. Svirala sam obou.

Iskreno, nisam bila dobro… Depresivna i bulimična, osećala sam da sam zapala u kolotečinu. Kako se bližila diploma, našla sam početnički posao i bila srećna s obzirom na stanje ekonomije 2011. godine… Ali pitanje šta  jaželim od života sve vreme me je progonilo.Tokom fakulteta retko sam išla na sastanke. Četiri godine platonski sam delila krevet sa svojim gej prijateljem, koji je kasnije počeo da istražuje šta Boston i Grindr nude. Često sam spavala sama…

Pomalo u šali, a pomalo očajna sam počela da guglam termin sponzor na “Seeking Arrangement”, te sam naišla na svet dobročinitelja spremnih da finansiraju moje postojanje. Između 22. i 26. godine viđala sam se s 30-ak muškaraca i zaradila oko 300.000 dolara…

Rič mi je prvi poslao poruku: “Lepa ključna kost.” Mislio je na moju fotku na kojoj se nije videlo lice. Zamišljala sam operu, spa i odeću. To što sam odmah dobila novac bilo je lepo iznenađenje.

“To je bilo najlakše zarađenih 500 dolara”, hvalila sam se cimerki koja je radila za deset dolara na sat kao asistentkinja.

Bila sam zapanjena kad sam shvatila da mogu da zaradim noseći uske haljine, pijući koktele i čavrljajući, što sam dotad radila sasvim besplatno… Sećam se jednog tipa kojeg sam upoznala na “OkCupid”, bio je preplanuo, mišićav i veoma mlad… Jeli smo u piceriji i nakon pića otišli kod njega na seks… Mislila sam da je to fer razmena, morala sam da vratim uslugu za picu i dve votke s brusnicom.

Nikad više nisam videla Riča, ali nakon toga sam bila potpuno navučena…. Sviđalo mi se uzbuđenje koje je išlo uz sastanke za novac. Dogovorila sam sastanke svake večeri te nedelje: advokata u utorak, profesora u sredu, neurohirurga u četvrtak, a u petak inženjera s fetišom na stopala…

Seks nikada nije bio obavezan, ali shvatila sam da je većini muškaraca to cilj… Nisam to uopšte mrzela, gledala sam na seks kao na vežbu. Unovčila sam svoju ravnodušnost. Ništa nije bilo na kocki, a novac je zamenio potrebu za užitkom.Dobro sam se snalazila u tome. Zamršene kose s fizionomijom bogomoljke, nisam bila klasična lepotica, ali tim muškarcima sam bila fantazija…

Zahvaljujući svojim unosnim poduhvatima mogla sam da se preselim u Njujork nakon diplome i nastavim s poslom… Probala sam da stažiram, upisala tečaj filma, nastupala u predstavama. U slobodno vreme uzgajala sam paradajz, igrala igrice i podučavala starije sugrađane zumbi…

Spavanje s bogatim muškarcima za novac je bio moj tajni život. Promenom poštanskog broja vikende sam provodila u Plazi s jednim muškarcem i viđala se s drugim nakon kursa izrade lutaka. Sastanci sa sponzorima su se činili prirodnima, boljom alternativom braku i stresnoj karijeri. Bila je to rupa u sistemu, jedino područje gde samo žene zarađuju….Prijateljice iz moje devojačke škole zainteresovano su slušale moje priče, dok su one radile od 9 do 5. Svima je najdraža bila priča o 40-godišnjem kvadriplegičaru koji je sa mnom imao prvi seks za 1.000 dolara…

“Diluješ li drogu?” pitao me moj pravi otac, svestan da ne radim pa ga je zanimalo otkud mi toliki novac. Naučio me da ne zavisim od muža, a na neki način sledila sam to njegovo vaspitanje… Zarađivala sam na svojoj ženstvenosti i osećala se kao nezavisna žena.Vremenom sam odlučila da priznam roditeljima šta radim, nije ih to oduševilo, ali prihvatili su. Nakon depresije i poremećaja u ishrani, bili su srećni što sam dobro. Sledeći dan upisala sam postdiplomske studije.

Tri meseca kasnije, u Njujorku, nisam se viđala ni sa kim. Nadala sam se da ću se vratiti na fakultet, ali bez sponzora nedostajalo mi je motivacije… Oni su trebali da budu samo izvor sredstava, ali bez njih nisam imala volje ni ambicije. Seks mi je postao distrakcija, zbog čega sam otišla na terapiju…

Kako je vreme prolazilo, progonilo me ono čega sam se odrekla. Kad bih videla zaljubljeni par pitala bih se zar ne želim da delim svoj život s nekim… Bojala sam se da nešto nije u redu sa mnom jer nisam imala želju za nekom emotivnom vezom. Seks za novac bio je moj dodir s intimnošću, jer je inače uopšte ne bih želela.

Na kraju sam shvatila uzrok svega. Kad sam imala 15 godina deda je tokom večeri rukom dodirivao moju butinu. Kad sam rekla majci, smrznula se. “Zato te nikad nisam ostavljala samu s njim kad si bila mala. Dok sam odrastala, radio je neke stvari…”, kazala mi je.

Dok sam bila mala shvatila sam da, što sam mu bliža, dobijam više poklona… Sve mi se to činilo nevinim, iako nije bilo. Prihvatanje tog zbunjujućeg dela mog života je bilo jako važno. Nisam htela da smišljam izgovore za svoje ponašanje niti da potvrdim da je biti seksualni radnik patologija… Bez obzira na to donosimo li odluke zbog stvari koje su nam se dogodile u detinjstvu, definitivno reagujemo na našu trenutnu okolinu, a moja je bila kultura seksa na jednu noć…

Ulogovala sam se opet na “Seeking Arrangement” i pogledala poruke: “Hej, lepotice, želiš li da te razmazim?”

Prihvatila sam ponudu 45-godišnjeg brokera s Vol Strita. Nakon večere i pića otišli smo u njegov stan, pili Merlo i uzbuđeni otišli u spavaću sobu.

“Bez gaćica, sviđa mi se to”, kazao je dok me je milovao… To je bilo super kod kombinezona, cela kombinacija odjednom. Skinula sam se kao da skidam cipele. Seks je postao rutina, ali ovog puta nisam mogla da se isključim. Nakon nekog vremena ustala sam i počela da se oblačim.

Više nisam mogla, spavanje s muškarcima nije me privlačilo, kao ni isključivanje mojih emocija.
“Ne shvatam, šta nije u redu s tobom”, pitao me on.

“Sve je u redu sa mnom, laku noć”, odgovorila sam kratko.

Isprva sam bila ljuta jer nisam uzela novac, ali više mi nije bilo važno. Više nisam mogla, spavanje s muškarcima nije me privlačilo, kao ni isključivanje mojih emocija. Tad sam prestala…Kasnije te večeri raspakovala sam se u svojoj garsonjeri. Sledećeg dana vratila sam se na fakultet. Ovog puta zanimalo me je nešto više od novca.

(marieclaire.com)

 

Podijeli članak: