Nakon što se ponovo vratio rak: Oglasila se Dona Ares i rasplakala sve…

Lifestyle

Od saznanja da boluje od karcinoma grlića maternice 2014. godine, pjevačica Azra Kolaković, svima nama poznatija kao Donna Ares, lavovski se borila i, kako se na kratko vrijeme učinilo, izborila sa ovom  opakom bolešću.

Nažalost, poslije radosnih vijesti svoje fanove je rastužila ponovo kada je na Facebooku objavila tužnu vijest. Iako je njezin status bio nejasan, pjevačica je pred jedan nastup u Danskoj objavila drugi i razjasnila neke stvari:
-“Dragi moji, hvala što pišete, javljate se, pitate, što me niste zaboravili. Tačno je da sam na novim pretragama borim se i dalje na svoj način. Iščekujemo nalaze, nadam se najboljem, ili makar najblažem. Moja me hrabrost nije napustila!! Mada sam osjetila kako u tom trenutku saznanja moje tijelo obuzima nekakav negativan osjećaj, tačnije strah, brzo sam ga razbila i neću da mislim unaprijed ništa!!!!

A također mi je drago da imam priliku nastupati i najaviti nastup na velikoj dvodnevnoj manifestaciji na otvorenom “Stafet for livet“ (Štafeta za život), borba protiv raka na danski način. Biće tu muzika, pjesma, zumba, hrana, piće, igre i ostali zanimljivi sadržaji. A sve u prirodi! Oni koji se bore ili su se borili, (Fighters) nose žute majice, pa ću i ja s ponosom da obučem svoju i ispričam svoju priču i naravno zabavim sve prisutne onako kako najbolje znam – muzikom, klavir, vokal i odabrani repertoar!!

A večeras se družimo i u Århusu. Doći cu naravno, ne brinite, sve je po planu!!!! Cvija i Donna Ares.

Neću dozvoliti da me ovo saznanje pokoleba, bilo je i gorih dana!!! Dokle god nismo došli do kemoterapije, dobro je!!! RAK u pravom smislu te riječi.

Kemoterapija je najteže, najriskantnije i najgore iskustvo, sve ostalo je u poređenju s tim podnošljivo, zato ide život, al´ idem i ja!! Dalje!!!!!” 

Njen status broji mnogo lajkova i komentara podrše. Nadamo se da će Dona i ovaj put izači kao pobjednik!
Ekskluziva.ba

Podijeli članak: