Tužne scene na grobu ubijene pevačice Ksenije Pajčin…

Estrada

Ksenija Pajčin  velika fol zvezda je rođena u Beogradu 3. decembra 1977. godine. Osnovnu školu “Filip Kljajić Fića” je završila jna Banovom Brdu, a srednju Petu ekonomsku u Rakovici. Karijeru je započela kao igračica u grupi „Bit strit”, a javnosti je poznata od sredine devdesetih kada je bila pevačica dueta grupe „Dak”.

Nakon toga ona je nastavila samostalnu karijeru u Srbiji i Grčkoj. Važila je za jednu od najseksepilnijih javnih ličnosti u Srbiji i zbog toga je veoma često bila tema estradnih glasina.

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda su  pronađeni mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu. Veza  između Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode je bila svima poznata kao izuzetno burna. Često su se svađali, razmenjivali uvrede, raskidali, ali i mirili.

Administrator Ksenijine “fejsbuk”  stranice Jowo objavio je tužnu vest u 20.13h rečima:”naša kraljica devedesetih je ubijena”.

Ljubica Kostić je  majka ubijene pevačice posetila je grob svoje voljene kčerke. A njen žalosni  plač i jecaj se mogao čuti i kada je bila metrima udaljena od “Ksenijinog groba”. Nakon što je poljubila “ćerkinu sliku” na spomeniku pozdravila se sa prijateljima, “počela je da im se jada”.

Nesrećna majka kazala  je kako joj ćerka svaki dan sve više nedostaje. I ako je pevačica ubijena 2010. godine tuga za njom ne prestaje.

Posle dužeg vremena Goran Stojićević Karamela i Ksenijina majka Ljubica su se pomirili baš nad grobom ubijene pevačice.
“(Piknik.ba)”

Podijeli članak: