Tužna vijest o Isidori Bjelica rasplakala obožavaoce

Vijesti

Književnica Isidora Bjelica, koja vodi bitku sa kancerom, je objavila post koji je poprilično rastužio njenu publiku, obožavaoce i prijatelje. Naime, Isidora, koja sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli sve vesti vezane za njenu borbu sa karcinomom, objavila je da rezultati skenera koji je urađen u Skoplju, u jednoj poznatoj klinici nisu baš ohrabrujući.

“Znate da ne krijem ništa od vas. Danas u Skoplju najprecizniji aparat za kancer je pokazao da su se metastaze naglo i agresivno jako proširile što se nije videlo na drugim aparatima. Mirna sam, nasmešena i borim se, sve je u Božijim rukama a on zna kad je kome i zašto vreme a mi to ne možemo da shvatimo. Hvala vam za svaku molitvu kojom mi produžavate život. Grlim vas kao svoju decicu zbog čije patnje me duša boli. Dum spiro spero… Pitaju me čega se najviše plašim a ja kažem plašim se da će mi ove brojne metastaze napasti i centar za humor pa da ću postati dosadna…

Voli vas Isi”, napisala je Bjelica na svom Fejsbuk profilu, nakon čega je dobila mnoštvo poruka podrške i ljubavi od svojih pratioca.

Mnogi su joj poželjeli brz oporavak. Drži se kraljice!

Podijeli članak: