TUŽNA VIJEST NAKON SAZNANJA DA ĆE POSTATI MAJKA: Ani Nikolić doktor saopštio da…

Lifestyle

Pjevačica Ana Nikolić je  riješila da zbog trudnoće odloži baš sve nastupe, a planira i putovanje sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom, i to na neku mnogo egzotičnu destinaciju. Pjevačica je prije nekoliko dana saznala da je u blagoslovenom stanju, a tu vijest odmah je podijelila sa svojim  najbližima, ali i s medijima.

Nikolićeva je po nalogu svog ginekologa, koji joj je kazao  da miruje, riješila da više ne nastupa kako bi na miru uživala u trudnoći… Ona je čak isplanirala i svoje  ljetovanje s Rastom, a još razmišljaju na koje će mjesto da otputuju.

“Ana je poslušala savjete ljekara, koji joj je savjetovao strogo mirovanje tokom trudnoće. Njoj je ovo prva trudnoća, može biti i rizična, i pjevačica je odlučila da sve podredi tome. Zato je otkazala sve nastupe” , govori  za Kurir izvor koji je veoma blizak pjevačici.

Pjevačica će sada sačekati da Rasta završi sa ugovorenim nastupima, kao i sa šouom “Ja imam talenat”, u kome oboje žiriraju, a nakon toga  će odlučiti koju destinaciju žele da posjete.

“Dvoume se između Tajlanda i Dubaija, tek će odlučiti” , govori ovaj izvor.

(Kurir)

Podijeli članak: