Lifestyle
0

TUŽNA ISPOVEST O RAZVODU! Emina Jahović konačno otkrila zbog čega je ostavila Mustafu!!!

Popularna pop pevačica je posetila  na kratko Beograd!!! Emina Jahović je ovog puta progovorila o razvodu od turske zvezde Mustafe Sandala i priznala da prolazi kroz težak period. “Nije lako, meni je inače život težak. Koliko god izgledalo to ljudima kao da sve ide po loju, ja sam uvek morala više da se trudim oko […]

Podijeli članak:
TUŽNA ISPOVEST O RAZVODU! Emina Jahović konačno otkrila zbog čega je ostavila Mustafu!!!

Popularna pop pevačica je posetila  na kratko Beograd!!!

Emina Jahović je ovog puta progovorila o razvodu od turske zvezde Mustafe Sandala i priznala da prolazi kroz težak period.

“Nije lako, meni je inače život težak. Koliko god izgledalo to ljudima kao da sve ide po loju, ja sam uvek morala više da se trudim oko svega. Dosta sam se istrošila u poslednje vreme i profesionalno i privatno… Prebrodiće se to nekako. Ja sam što se emocija tiče čista i sad sam ponosna što skupila hrabost i snagu” kazala je Emina u emisiji “Ekskluzivno”. Ona je na to još  dodala da ostaje da živi u Istanbulu zbog dece i njihovog školovanja.

” Ništa se neće promeniti zbog toga što nemam muža” kazala je Emina… Kako govori nikada se nije svađala sa suprugom, jednostavno je nestala ljubav.Prethodni preriod za nju bio je veoma turbulentan, a pre čak godinu i po donela je odluku da se razvede od turske zvezde.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  LJUBAV DUGA 20 GODINA Ovako izgleda supruga poznatog glumca Žike Todorovića koja se retko pojavljuje u javnosti (FOTO)

” Ne smaaram da se porodica srušila, ja ću sa Mustafom biti uvek prijatelj, jer on je dobar čovek “ govori Emina na kraju.

alo

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!