TUGA: Preminuo sin Cristiana Ronalda!

Vijesti

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je objavio tužnu vijest da je preminuo jedan od njegovih blizanaca koje je očekivao sa djevojkom Georginom Rodriguez.

Ronaldo je u objavi na društvenim mrežama potvrdio da je Georgina na svijet donijela malu djevojčicu, ali da je dječak nažalost preminuo pri porođaju.Dodao je da je bol koju osjećaju nemjerljiv, ali da im rođenje njihove kćerkice daje snagu da nastave dalje uprkos velikom gubitiku. Također, zamolio je da ljudi poštuju njihovu privatnost i da imaju razumijevanja u ovom teškom trenutku.

“S najdubljom tugom objavljujemo smrt našeg sina. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku”, navodi se u poruci.

Ronaldo (36) je već otac četvero djece, od čega su mu troje rodile dvije surogat majke.Ronaldo je otac Cristiana Jr-a (11), blizanaca Eve i Matea (4) i trogodišnje Alane Martine, koju par ima zajedno.

Podsjetimo, portugalski as je upoznao Georginu 2016. godine kada je radila u Gucci prodavnici u Madridu.

Podijeli članak: