TUGA! Popularnoj voditeljki lekari saopštili da je NA SAMRTI: Njena oproštajna poruka kida dušu

Lifestyle

Velika tuga… Suze same teku!

Nakon duge borbe sa opakom bolešću i saznanja da joj je ostalo svega nekoliko dana života, voditeljka je rešila da sa javnošću podeli dirljivu oproštajnu poruku…

Voditeljka BBC-ja Rejčel Blend još 2016. godine saznala je da boluje od raka dojke. U avgustu 2018. godine su joj lekari  saopštili da zbog porasta vrednosti enzima ne može da učestvuje u kliničkim eksperimentima za novi lek, što znači da su joj, kako joj je objašnjeno, i zvanično odbrojani dani.

Rečima legendarnog Frenka Sinatre ” plašim se da je moj čas kucnuo, prijatelji. Tako iznenada. Rečeno mi je da imam nekoliko dana života. Sve je nadrealno i zahvaljujem se svima za svu podršku koju su mi pružali”  poručila je voditeljka tada na Tviteru, a samo nekoliko dana kasnije izgubila je svoju životnu bitku.

Rejčel je preminula na današnji dan, 5. septembra prošle godine u 40. godini, a iza sebe je ostavila supruga Stiva i dvogodišnjeg sina Fredija… Svoju borbu sa rakom dokumentovala je na blogu “Veliko R, mala ja”, a vodila je i radio-emisiju posvećenu svojoj borbi.

Rejčel je nakon teškog saznanja vreme posvetila tome da ostavi sinu uspomene na sebe. Pred smrt je radila na knjizi za njega koja je, kako je rekla tada, ispunjena detaljima iz njenog života koje njen suprug ne zna i ne bi mogao da mu ih prepriča.

“U toj knjizi sažeti su svi saveti i priče koje bih sinu rekla kroz odrastanje, ali sada to neću moći uživo. Nadam se da će mu pomoći kroz život “ kazala je tada voditeljka.

Podijeli članak: