TUGA I VELIKI ŠOK: Slavni glumac nije uspeo da se izbori sa tumorom i PREMINUO

Vijesti

Stiže još jedna tužna vest…

Veliki broj njegovih prijatelja, fanova i rodbine su u žalosti.

Holivudski veoma poznati glumac, Džon Polito, koga svi znamo po ulozi privatnog detektiva iz filma “Veliki Lebovski”, kao i po mnogobrojnim ulogama u filmovima koji su bili u režiji braće Koen, nažalost je preminuo.On je  imao  65 godina.

Karijeru, koja je bila duga tri i po decenije je obeležila i uloga detektiva u čuvenoj televizijskoj seriji “Odeljenje za ubistva”. Glumac Polito preminuo je u četvrtak, od tumora, a ovu vest saopštio je njegov menadžer, nakon što je Džonov prijatelj, Džon Meknoton, objavio potresan status na Fejsbuku:

” Rastužila me je vest da je moj dobar prijatelj i saradnik, Džon Polito preminuo. Džon se pojavio u preko 100 filmova, bezbroj televizijskih serija i na Brodveju. On je bio rođen za glumu i izuzetno će nedostajati velikom broju njegovih prijatelja, fanova i porodici”  – napisao je režiser, koji je sa njim sarađivao u seriji “Odeljenje za ubistva”.

Džonu su 2010. godine dijagnostikovali malignu bolest multipli mijelom.

Nedavno, on se podvrgnuo operaciji, nakon koje se nije oporavio, a u prošlu subotu, glumac je upao u komu. Porodica je odlučila da Džona skine sa aparata za veštačko održavanje života, nakon čega je on i preminuo.

Pročitajte i:

Podijeli članak: