Tuga do neba! Srce male Natalije (8) nije izdržalo: Djevojčica preminula sedam dana poslije…

Vijesti

Poslije nedjelju dana borbe, osmogodišnja Natalija Stojković iz Velike Plane je nažalost izgubila bitku i preminula je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo i njen tri godine stariji brat Veljko…
Djevojčica je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd – Niš, kod Velike Plane, 17. jula, kada je “ford ka” kojim je upravljao njen i Veljko deda, Aleksandar Stojković (61) udario u kamion u zaustavnoj traci… Tom prilikom je Veljko zadobio povrede od kojih je odmah preminuo, dok su njegovi sestra i deda prevezeni u Beograd na liječenje.

Natalija je zadobila frakturu lobanje i odmah je prevezena na liječenje u Univerzitetsku dječju bolnicu u Beogradu… Od prijema u medicinsku ustanovu ljekari nisu željeli da daju bilo kakve prognoze o daljem toku liječenja. Ipak, dva dana poslije nesreće, djevojčici se za nijansu popravilo zdravstveno stanje, što je ulilo nadu svim ljudima koji su djevojčicu voljeli da će se možda oporaviti, izvući.

To poboljšanje nažalost bilo je samo kratkotrajno i djevojčica je uprkos naporima ljekara preminula u srijedu uveče, nedjelju dana poslije nesreće.

Podijeli članak: