“TU JE BIO KRAJ PRIČE!” Dva najmoćnija čoveka domaće estrade DECENIJAMA NE GOVORE, A RAZLOG ĆE VAS šokirati i ne, nije muzika!!!

Lifestyle

Nekadašnji veoma dobri saradnici koji su početkom ‘90-ih godina žarili i palili na estradnom nebu već više od skoro dve decenije ne razgovaraju, ali nikada ni Saša, ni Miroslav nisu otkrili šta se dogodilo i zašto su se posvađali.

“Ako iko dobro poznaje Miroslava Ilića onda sam to ja. Poznajem ga najbolje. Mi smo ga pratili nekoliko godina na turnejama – ‘83. 84. 85. godine… To su bile zajedničke turneje Lepe Brene i Miroslava Ilića…

Odlično znamo šta je radio na turnejama i kako se ponašao. Kada bih sada iznosio prljav veš u javnost, bila bi to neviđena bruka i sramota. Neću uopšte da se vraćam na taj period”  kazao je Saša Popović pre nekoliko godina.

On je na to još dodao:

“Miroslav je izjavljivao kako je došao jedne večeri iz Višnjičke banje kod mene na Bežanijsku kosu da mi kaže da to ne može tako! Bilo je to 1999. ili 2000. godine. Brena i Boba su bili svedoci naše priče. Došao je, jer je bio ljut na Miroljuba Aranđelovića Kemiša i Zoricu Brunclik….

Kemiš je u to vreme bio direktor PGP-a i Miroslavu je smetalo što je on forsirao Zoricu. Hteo je da dođe u Grand da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da nekako probamo da skinemo Kemiša i sve te ljude oko Zorice Brunclik! Da ih zajedničkim snagama oborimo!!!

Rekao sam mu: “Miroslave, imaš širom otvorena vrata kod nas! Ako hoćeš da snimiš album za Grand produkciju dobrodošao si.” Taj segment je u redu. Ali, rekao sam mu da ne dolazi u obzir da zbog njega ratujemo sa bilo kim. To je bio kraj priče.”

svet

Podijeli članak: