Tri druga skočila u jezero, iako su bili loši plivači: Posle tri minuta svi su se udavili, a kamera je snimila užasnu borbu za život !!

Vijesti

Užasni događaj je snimila kamera na mobilnom telefonu.

Tri muškarca su se udavila u jezeru u Indiji nakon što su skočili, iako su bili loši plivači… Sva trojica  su se udavila za manje od tri minuta, a ovaj užasni događaj snimila je kamera koju su sami postavili kako bi snimili kupanje u jezeru…Četan Katik (28), Sudaršan Čandel (22) i Radejšjam Katik (27) vozili su bicikle u Radžastanu u zapadnoj Indiji, kada su rešili da se okupaju u obližnjem lokalnom jezeru.

Uprkos tome što su sva trojica loši plivači, rešili su da uđu u najdublji deo jezera… Jedan je od njih  postavio mobilni na stenu sa strane, a na početku trominutnog videa vidi se kako se prskaju vodom…Nakon toga jedan od njih skače u duboko jezero, ali ubrzo počinje borba za život. Kako bi pomogli svom drugu, druga dvojica skaču za njim, piše Dejli mejl.

Ubrzo se vidi kako se sva trojica bore da ostanu iznad površine vode, a zatim nestaju jedan za drugim…Njihove porodice su pozvale  policiju kada se mladići nisu vratili kućama, a istraga je pokazala da su se udavili u jezeru.

“Mladići su bili rođaci i dobro su se poznavali “ kazao je policajac Rajender Godara.

Policija je pronašla i mobilni telefon pored ivice jezera i otkrila da su se mladići udavili za manje od tri minuta…

 

Podijeli članak: