TRAŽILI JOJ DA NACRTA PORODICU: Otrkiveno šta je mala Jana rekla psiholozima!!!

Vijesti

Ovako su psiholozi protumačili Janino svedočenje.

“Bila sam sa mamom i tatom na livadi. Tata i ja smo se igrali, a onda je mama otišla da trči i nestala je u travi. Nije mi se vratila. ” – ovim je rečima , kako se za sada nezvanično saznaje, malena petogodišnja Jana opisala psiholozima dan kada je ubijena njena majka, pevačica Jelena Krsmanović.

Često crtala oca i majku, tog dana nije htela. Posle stravičnog zločina, devojčica je nekoliko puta razgovarala sa stručnjacima.

“Dečji psiholog je od devojčice tražio da mu nacrta različite crteže, a između ostalog i trebalo je da nacrta i porodicu. Jana je nacrtala sve što je od nje traženo, ali nije želela da nacrta porodicu. Zanimljivo je da je dete tog dana često crtalo majku i oca. Razlog zašto tog dana nije želela da nacrta može da bude povezan sa njenim saznanjem da se mama izgubila “kazao  je izvor Kurira blizak istrazi.

On još dodaje da je pedagog razgovarao sa devojčicom u prisustvu njenih najbližih srodnika i da je zaključeno da je lepo negovana, vaspitana i veoma pametna.

“Videlo se da je neko izuzetno vodio računa u njenom odrastanju” govori  sagovornik i na to još dodaje da, nažalost, devojčicina izjava u velikoj meri nije mogla da olakša istragu povodom monstruoznog ubistva pevačice u Borči.

“Pogledala me je pravo u oči i pitala…”

Jelenina majka je kazala da je evidentno da joj Jelena nedostaje iz dana u dan sve više.

“Ne prođe dan, a da ne pita za majku. Pre neki dan se nešto zamislila i u jednom trenutku pogledala me pravo u oči i pitala: “A je li, baba, kad će mama da se vrati?”

Nisam znala šta da joj kažem na to, ćutala sam, a onda je postavila novo pitanje:

“Baba, a što su tebi tako tužne oči kad te pitam za mamu?”. Odgovorila sam joj da je to zato što je i meni žao što mame još nema. Onda je ona tako mala ustala i zagrlila me da me uteši” govori  Zorica boreći se da ne brizne u plač.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: