Tražila ga punih 9 godina:Očajna žena (48) pronašla muža, i onda je uslijedio šok!!

Ljubav

Suprug 48-godišnje Karen Marks, Adam Marks, nestao je iz porodičnog doma 2005. godine bez ikakvog objašnjena, bez i jedne jedine riječi. Očajna žena provela je punih devet godina neumoljivo tražeći ga. Kada mu je konačno ušla u trag, krajem 2014. godine i to putem Fejsbuka, uslijedio je pravi šok.

Naime, Karen je saznala da je njen muž svih ovih godina živio u istoj državi kao i ona, samo pod porodičnim krovom neke druge žene. Mark je bio srećno oženjen po drugi put.

Samo sam pomislila kako je mogao da se oženi? Jesam li ja mrtva? Šta je uradio sa mojim identitetom“, objašnjava očajna supruga za Dejli Mejl.

Prevarena je  žena  svog supruga prijavila policiji, optuživši ga za bigamiju, pronevjeru i davanje lažnog iskaza prilikom sklapanja drugog braka.

Međutim, to nije bio prvi put da je Marks napustio porodičnu kuću. Samo godinu dana nakon vjenčanja, otišao je iz kuće, ostavivši poruku u kojoj objašnjava da ne može da trpi djecu svoje žene.

Prvi put kada me je napustio osjećala sam se kao da mi je neko rukom iščupao srce iz grudi. Rekao mi je da je sve to moja krivica i da nije mogao da podnese moju djecu“, kazala je  Karen.

Nekoliko mjeseci kasnije, on se ipak vratio.

Posljednji put je otišao bez riječi, a Karen mu je jednom zauvijek zatvorila vrata svoga doma.

Postavlja se pitanje: Vrijedi li puštati natrag onog ko jednom ode?

(Kurir)

Podijeli članak: