TRAGEDIJA: Dečko ju je poljubio za laku noć: Odmah poslije toga je umrla!

Lifestyle

Mlada djevojka Mirjam Dukre Lemej se zaljubila samo nekoliko dana prije nego što je nažalost  umrla. Upravo poljubac njene nove ljubavi ju je koštao života, iako on sam nije imao baš nikakvu namjeru da je povrijedi.

Naime Mirjam (21) iz Montreala je nažalost  umrla zbog burne alergijske rekacije na kikiriki.

Njen novi dečko, u čijem  stanu je prvi put provela noć, je pojeo sendvič sa kikiriki puterom, nakon čega se vratio u krevet i poljubio Mirjam, tako piše Dejli mejl. Momak nije rekao Mirjam šta je jeo, ali nije ni znao na šta je ona alergična.

” Nažalost, Mirjam nije imala vremena da mu kaže da na šta je alergična” govori  njena majka Mišelin Dukre.

Ubrzo nakon ovog fatalanog poljupca, Mirjem je doživjela burnu i veoma jaku alergijsku reakciju. Preplašeni momak pozvao je Hitnu pomoć istog trenutka, ali iako su stigli svega nekoliko minuta kasnije, za Mirjam je bilo prekasno. Prevezena je u bolnicu, ali doktori nisu mogli da učine ništa.

Samo nekoliko dana prije tragedije, Mirjam je rekla majci da se ovaj put stvarno  zaljubila.

“To je bio prvi puta da sam vidjela da joj oči tako sjaje” govori Mišelin.

O tragičnoj smrti svoje kćerke, koja se dogodila 2012. godine, Mišelin je odlučila da progovori sada da bi skrenula pažnju javnosti na opasnost koju koju donose alergije.

Majka ove nesrećene djevojke kazala je da njena kćerka te kobne noći nije sa nosila sa sobom adrenalisku injekciju koja bi mogla da joj spasi život. Da je ova nesrećnadjevojka  uz sebe imala epipen i danas bi ona bila živa, kaže Mišelin, i poziva sve one koji imaju sličan problem kao što je njena kćerka imala da preuzmu sve mjere opreza i nose sa sobom epipen za svaki slučaj.

(Blic.rs)

Podijeli članak: