TOTALNO POLUDIO POD STARE DANE: Marinka Rokvića napustila žena, razlog je sramotan!!!

Estrada

Folk pjevač Marinko Rokvić je,izgleda  što bi starije žene rekle, poludio pod stare dane, pa je poput kolega sa estrade našao ljubavnicu koja ga je koštala braka sa suprugom Slavicom.

Njih dvoje zbog pjevačeve preljube već duže vrijeme žive odvojeno jer ga je Slavica napustila kada je shvatila da njegova avantura sa nepoznatom djevojkom traje duže vrijeme.

Paparaco magazina “Blic Puls” je, uslikao Marinka kako sam nosi kese sa povrćem i voćem u svoj dom na Banovom brdu, gdje trenutno živi sam, a gdje mu u posjetu često dolazi atraktivna djevojka.

“Marinkova supruga Slavica prije izvijesnog vemena spakovala je kofere i napustila njihov zajednički dom, jer su njegove prevare prelile čašu. Ona je saznala za avanturu sa djevojkom, sa kojom je i nakon što ga je supruga napustila, nastavio da se viđa, i otišla u drugi stan.

O svom odlasku je obavijestila sinove Nikolu i Marka, kojima je otvoreno objasnila o čemu se radi i šta je razlog rastanka”  kazuje izvor  koji je veoma blizak Marinku i dodaje:

“Tu djevojku često viđamo u kraju gdje Marinko živi. Iako ona ne živi sa njim, dolazi skoro svakodnevno” zaključuje isti izvor.

Da ovo nije omiljena Rokvićeva tema, koji na sve načine pokušava da u javnosti održi sliku porodičnog čovjeka, govori i njegova reakcija kada ga je ekipa magazina „Blic Puls“ presrela dok se vraćao iz nabavke.

“Da, ovo je nova lokacija, ali ne znam zašto slikate. Niste me ni pitali da li možete. Kako smijete da me slikate bez moje dozvole?! I šta vas briga gdje ja živim?” rekao je panično Marinko i utrčao u kuću zalupivši vrata.

Ni pokušaji novinara da ga pozovu da im uz kafu ispriča svoju stranu priče nisu prijali Rokviću, koji je prestao da se javlja na pozive i da odgovara na SMS-ove. Da nešto nije u redu u njegovim porodičnim odnosima bilo je jasno u trenutku kada je javnost saznala da je vjerenica njegovog sina Nikole trudna, a Marinko o tome pojma nije imao .

On nam je tada odbrusio da su informacije netačne i da bi valjda on znao da će postati deda, iako ne živi sa sinom.

Nikola je očevo neznanje pravdao time da mu je rekao da čuva tajnu, što je ovaj, navodno, ispoštovao.

(Kurir)

Podijeli članak: