TOTALNI PREOKRET: JELENA KARLEUŠA otkrila PRAVU ISTINU o skandalu sa Dunjom Popović u Zvezdama Granda

Estrada

Najnoviju vijest da je takmičarka Dunja Popović napustila veoma popularno muzičko  takmičenje ZVEZDE GRANDA, je izazvala ogromnu pažnju. Svi srpski mediji su odmah  prenijeli vijest kako je Dunja napustila scenu nakon komentara članice žirija  Marije Šerifović. Navodno je Šerifovićeva njoj i njenoj koleginici rekla kako ne valjaju k***u.

Medjutim, izgleda kako je prava istina potpuno drugačija, a sve to je na Facebooku objelodanila Jelena Karleuša.

Jelenin post na Facebook-u vam prenosimo u cijelosti.

PROČITAJTE:

“Povodim medijske hajke na Mariju Šerifović:

Vidim da se digla nekakva šatro frka zbog komentarisanja nekih takmičara u “Zvezdama Granda“, od strane Marije Šerifović.

Istina je sljedeća – nije Marija Šerifović nekoj takmičarki rekla “OVO K***U NE VALJA“, već JA! Moj komentar se nije odnosio na jednu već na dvije takmičarke koje su stajale ispred nas!

I stvarno – ONE K***U NISU VALJALE.

To što se jedna od njih naljutila i napustila scenu, to je njen problem. Ako ćemo iskreno, otišla je ona kojoj smo najviše gledali kroz prste i koju smo iz kruga u krug puštali samo zbog ličnih simpatija, čime smo se možda ogriješili o neke kandidate koji su mnogo bolje pjevali od dotične ali su eto, bili manje atraktivni. Prema tome, SJAŠITE SA MARIJE ŠERIFOVIĆ, rečenica OVO K***U NE VALJA je moja, ne njena, i taj dio će biti izbačen iz emitovanja da se ovaj divni narod ne bi šokirao kad čuje riječ K***C, koju inače nikad nije čuo” , napisala je Jelena.

Podijeli članak: