TOP DESTINACIJE: Evo Gde letuju zvezde sa Balkana ovog leta

Estrada Vijesti

Turistička sezona je uveliko počela, vreme je za odmor, a ove godine letnje vrućine naše zvezde “gasiće” u Turskoj, Grčkoj, Hrvatskoj, Španiji i Crnoj Gori.

Antalya, Turska
– Antalya je grad smješten na jugozapadnoj mediteranskoj obali Turske. Glavni je grad pokrajine Antalya. Antalya je prema zadnjem popisu iz 2007. imala 775.157 stanovnika. Ima mediteransku klimu i poznata je kao turističko odredište.

Kanarska ostrva, Španija
– Kanarska ostrva ili Kanari (španski: Canarias ili Islas Canarias) jesu arhipelag od sedam većih i više manjih ostrva i hridi vulkanskog porijekla u Atlantskom okeanu, u blizini sjeverozapadne obale Afrike. Pripadaju Španiji, unutar koje čine autonomnu zajednicu. Kanari su najjužnija regija Španije i najveći i najnaseljeniji arhipelag Makaronezije.

Dubai, UAE
– Dubai je sa svojih 2,067.291 stanovnika[1] najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata i prijestolnica istoimenog Emirata Dubaija u toj federaciji na jugoistoku Perzijskog zaljeva. Dubai leži na sjeveru Emirata Dubai uzduž istoimenog kanala Perzijskog zaljeva, širokog od 100 do 1300 metara i dugog 14 km, koji ga dijeli na dva dijela. Praktički je gotovo spojen sa obližnjim obalnim gradovima Šardžom i Adžmanom u jednu veliku konurbaciju.

Kao i razne druge destinacije!

Ostavite nam komentar gdje vi putujete ovog leta?

 

Podijeli članak: