TIJANA UHVAĆENA U LAŽI O KAMPERU O KOM JE BRUJALA SRBIJA: A onda otkrila da već ima nešto što mnoge zvezde nemaju!!!

Lifestyle

Takmičarka muzičkog šoua “Zvezde Granda” Tijana Kadović,je definitivno privukla ogromnu pažnju medija svojom pojavom u kamperu, a sada je otkrivena u laži…Naime, učesnica koja se svojim stajlingom, pojavom i glasom i te kako istakla na samom početku muzičkog takmičenja, u poslednjoj emisiji žiriju je rekla da ovog puta nije došla kamperom već automobilom… Međutim, to ipak nije istina jer je njen kamper bio parkiran ispred studija.

“Došla sam kolima, ali kamper je tu. U njemu sam se sredila i pripremala za nastup”,kazala je Tijana posle emisije i očigledno tako dokazala da nije htela da ispadne da ona “glumi” veliku zvezdu pa zbog toga nije želela da prizna žiriju da je kamper i dalje tu.

Kako se spekuliše da ona ulaže mnogo u svoju karijeru, te mnoge zanima koliko koštaju svi ti asistenti, pratnja, njena garderoba i slično, Tijana je otkrila:

“To je sad kao da pitam ja vas koliko zarađujete ili koliko košta to što ste obukli. Košta koliko izgleda”, kazala je Tijana kroz osmeh.

Kako izaziva veliku pažnju i na društvenim mrežama, gde veoma retko objavljuje postove, Tijana je otkrila da li sama vodi profile na Instagramu i Fejsbuku.“Delimično sama, ali imam i pomoć”, kazala je Kadovićeva, te je ovim priznanjem još jednom izazvala komentare tipa da “čak i Ceca vodi svoj Instagram”, a da ona čak i za to ima asistente…

foto: Printskrin Youtube
(Kurir.rs/Puls,

Podijeli članak: