TEŽAK ZLOČIN KOD ALEKSINCA: Ubio bivšu devojku i oteo joj momka?!

Vijesti

Policija trenuto traga za M. K. (51), koji je usmrtio Gordanu J. (44) a potom izbacio njeno telo iz kola. Nakon togsa nestao je i njen sadašnji partner…
Ova nesrećna žena je pronađena mrtva u ataru aleksinačkog sela Bradarac,,dok policija  trenutno  traga za ubicom, ali i njegovim taocem M. K. Telo ubijene žene pronašao je N. P., ratar iz sela Mozgovo.

“Krenuo sam da orem njivu kad sam ugledao ženu kako leži na zemlji. Odmah sam shvatio da je mrtva jer se nije pomerala. Imala je na sebi braon jaknu, crne pantalone i čizme s visokom štiklom iste boje. Ruke su joj bile zgrčene, ali sam uočio da i na levoj i na desnoj ima po dve burme. Imala je i duge nalakirane nokte, videlo se da je negovana žena “ govori preplašeno ovaj čovek.

On priznaje da se mnogo uplašio kada je shvatio da je pronašao žrtvu ubistva.

“Video sam joj krv na rukama, pa sam shvatio da je ubijena. Znao sam da moram da pozovem policiju, ali kod sebe nisam imao mobilni. Trčao sam kao bez duše nekoliko kilometara do prodavnice u selu Bradarac da bih telefonirao. Pozvao sam aleksinačku policiju, oni su, mislim, došli za pet minuta. Nakon što  sam video kako stiže i kruševačka,, i niška i beogradska policija, pa onda i Žandarmerija, shvatio sam da se radi o nečemu vrlo ozbiljnom. Svima sam dao izjavu, ali ja sam samo pronašao telo, nemam pojma šta joj se desilo “ opisuje N. P. ovaj događaj…

Ova nesrećna žena desetak je godina bila u vezi sa svojim  ubicom, a s njim se razišla pre nekoliko meseci.
“Njemu je bilo mnogo stalo do nje, ona je bila veoma lepa žena. Ne znam da joj je pretio, ali ju je stalno zivkao i dosađivao joj… Međutim, ona nije imala nameru da mu se vrati. U ponedeljak oko 16.30 je izašla s posla, iz radnje za tehnički pregled vozila, i tada ju je on sačekao i uz pretnju pištoljem naterao da uđe u kola. Pre toga je na isti način kidnapovao i njenog momka. Policiji ga je prijavila jedna koleginica”  kazali su poznanici.

 

Uskoro više informacija o ovom slučaju…

Kurir

Podijeli članak: