TEK SADA SE SVE ZNA!ŠOKANTNO SAZNANJE O UBISTVU Jelene Marjanović: Usmrtio ju je…

Vijesti

Stravično ubistvo koje je prije par mjeseci potreslo cijelu Srbiju nažalost još uvijek nije riješeno. Ubica je na slobodi.

Medjutim cijeli ovaj slučaj je dobio novi epilog kada se oglasio biznismen iz Vršca.Neime, on sada tvrdi da je pjevačicu “Granda ” Jelenu Marjanović,  ubio mafijaš koji je bio ludo zaljubljen u nju.Biznismen tvrdi da je mafijaš tražio od poznate pjevačice da ostavi muža i kčerku, te da mu vrati novac.Pošto pjevačica na to nije pristala on ju je nakon toga usmrtio.

On tvrdi da je ovaj mafijaš, koji je prema njegovim saznanjima odgovoran za brutalno ubistvo poznate pjevačice sponzorisao njenu karijeru. On još tvdi da je taj mafijaš veoma bliskim estradnim krugovima…

“Priču o ubistvu pjevačice čuo sam od poslovnih partnera sa kojima sam ugovarao neki posao.Oni su  rekli da je priča poznata nekolicini ljudi u estradno-mafijaškim krugovima, koji ne žele da se ona širi dalje.

Njemu je Jelena zapala za oko još dok je bila u “Zvezdama Granda”  i od tada je on ulagao u nju veliki novac, što se ispostavilo kao kobno “ govori ovaj biznismen iz Vršca za Informer.

 

“Taj čovjek, estradni mafijaš je najprije u Jeleni prepoznao veliki pjevački potencijal.Vi znate već kako to ide, ti kontroverzni estradni likovi onda obično počnu da ulažu u takvu pjevačicu, kao u svoju zlatnu koku, vjerujući da će ona izgraditi karijeru i da će mu ulaganje biti višestruko vraćeno. On je uložio u nju desetine hiljada eura, a taj novac je ona davala svom suprugu Zoranu. Sve bi išlo svojim tokom da se naš “sponzor” nije zaljubio u Jelenu”  rekao je ovaj sagovornik.

On je na to još dodao da je ovaj  biznismen navikao da dobije baš sve što poželi. I zbog toga je bio uvjeren da će uspjeti da osvoji pjevačicu.

On je odjednom promijenio svoju taktiku pa je potom zatražio od pjevačice da mu vrati novac koji je uložio u nju. Nažalost ubijena Jelena nije imala novac da mu vrati jer je sve dala svom suprugu Zoranu.

Onda joj neimenovani mafijaš rekao, ili da mu pjevačica vrati novac ili da pobjegne sa njim.

Kako kaže već pomenuti biznismen, pjevačica je odlučila da prestane surađivati  sa njim i zbog toga je baš ona bila ta koja je zatražila da se nađu na mjestu zločina.

“Mafijaš ju je dočekao okružen svojim telohraniteljima i još jednom joj je pružio priliku da izabere. Međutim,kada je ubijena pjevačica ponovo odbila njegovu ponudu i kazala da joj je porodica bitnija i da je spremna za prekid karijere, u naletu strasti jako ju je udario i nanio joj ozbiljne povrede glave.

Vidjevši da je otišao predaleko naredio je svojim tjelohraniteljima da je dokrajče, a poslije toga njeno tijelo odvezao na nasip u Borči. Planirano je da izgleda kao da ju je ubio manijak “ rekao je on .

On je još rekao da njen suprug Zoran i sam zna ko je i zbog čega ubio pjevačicu Jelenu. Medjutim,Zoran je itekako svjestan da bi otkrivanjem ove šokantne istine policiji mogao da naudi i sebi ali i svojoj porodici.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: