TEK SAD SE SVE ZNA: Sloba Radanović priveden pred nastup zbog…

Estrada

Sloba Radanović je doživio veliku neprijatnost kada je pred nastup u jednoj od budvanskih diskoteka priveden na informativni razgovor, zbog čega je kasnio na svoje unaprijed dogovoreno druženje sa publikom…

Nedugo nakon što smo saznali šta se Slobi desilo, uspjeli smo da stupimo u kontakt sa Pinkovom zvezdom. Pjevač nam je objasnio da je u pitanju bila rutinska kontrola, te da se on rado odazvao pozivu nadležnih organa i otišao na informativni razgovor.

” Sjedili smo na večeri, rutinska kontrola, intervencija policije najnormalnija! Prišli su, bilo nas je dosta za stolom… Informativni razgovor, jednostavno, odveli su nas u stanicu, nisu tu mogli da obave razgovor… Otišli smo tamo, momci su ispali baš korektni. Odmah su me pustili, da bih stigao na nastup “kazao  je Radanović za Pink.rs, koji je potom dodao.

“To je bukvalno samo informativni razgovor, svi oni rade svoj posao. To je jedinica koja… Normalno, oni dođu i pokušaju da nađu kod nekoga nešto. Ja sam objasnio kakvi smo mi momci, sa kim sjedimo, da ne nemamo ništa kod sebe, pogotovo ja “ kazao je Sloba za Pink.rs i za kraj dodao:

“Ja sam samo čekao da stignem na nastup, da krenem da pjevam na vrijeme “ kazao je pjevač, koji je ipak stigao u diskoteku koja je bila krcata!!!

 

Podijeli članak: