Lifestyle
0

TEK SAD SAM SHVATILA KAKAV JE ČOVJEK: Aleksandra Prijović progovorila o svađi sa Lepom Brenom!!!

Spekulisalo se da je poznata folk pevačica Prija u svađi sa Brenom…. Naime, mediji su prenijeli da Brena krivi Aleksandru da je ona glavni razlog što je Filip zapostavio svoju karijeru menadžera… Mlada pjevačica se oglasila i otkrila istinu. “Brena i ja nikada nismo imale ni najmanji problem. Što više vremena provodim sa njom shvatam […]

Podijeli članak:
TEK SAD SAM SHVATILA KAKAV JE ČOVJEK: Aleksandra Prijović progovorila o svađi sa Lepom Brenom!!!

Spekulisalo se da je poznata folk pevačica Prija u svađi sa Brenom…. Naime, mediji su prenijeli da Brena krivi Aleksandru da je ona glavni razlog što je Filip zapostavio svoju karijeru menadžera… Mlada pjevačica se oglasila i otkrila istinu.

“Brena i ja nikada nismo imale ni najmanji problem. Što više vremena provodim sa njom shvatam kakav je ona čovjek. Ona je meni i kao majka i kao drugarica, o svemu možemo da pričamo”,govori Prija.Ona je na to još dodala da Brenu nije nasekirala na odmoru.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  STARA FOTKA ZAPALILA MREŽE: Svi su blistali na proslavi, ali niko nije primetio jedan detalj!!!

“Mene su roditelji vaspitali da poštujem starije i nikada u životu se nisam posvađala i rekla nešto ružno nekome ko je stariji od mene”, kazala je Aleksandra u emisiji “Exkluziv”.

(Svet)

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!