TAMARA ĐURIĆ NA IVICI SMRTI: Ubrizgali joj kineski otrov!Doktori joj ne mogu pomoći…

Vijesti

Svima dobro poznata starleta Tamara Đurić  bila je na ivici smrti zbog najjeftinijeg kineskog akva-filera koji je prije tri mjeseca ugradila u zadnjicu,, a koji su joj doktori naplatili čak 5.000 eura!! Kako saznajemo,, Tamara se juče ujutru onesvijestila u svom apartmanu, gdje ona boravi već dvije nedjelje.

“Jezivo je bilo gledati je. Ona je svakim danom sve mršavija, ne može da stoji na nogama. Ne jede ništa, samo prima infuziju. Juče ujutru je ustala da krene do toaleta i srušila se nasred sobe. Mislim da ju je dokrajčilo to kad su joj doktori rekli da je u njenoj zadnjici akva-filer kineske proizvodnje, i to najjeftiniji na tržištu”  govori  izvor Kurira sa Vojnomedicinske akademije.

Prema do sadašnjim  našim informacijama, ljekari su joj na privatnoj klinici gdje je Tamara radila povećanje zadnjice taj kineski hidrofilni gel naplatili po najvišoj cijeni, čak 5.000 eura.

“Taj akva-filer je u njenom tijelu izazvao tešku infekciju, protiv koje su stručnjaci sa VMA nemoćni jer dosad nisu imali takav slučaj. Tkivo joj je sraslo s tim materijalom i pod velikom je upalom. Jedino što ljekari rade otkako su je primili je ispiranje filera vodom. Samo se tako njegova količina u tijelu može smanjiti. Međutim, taj proces se odvija veoma sporo “ govori ovaj  izvor Kurira.

Tamara Đurić na VMA je primljena kao veona hitan slučaj. U bolnicu je došla na Veliki petak s visokom temperaturom, malaksala i nije mogla da stoji na nogama…

Prema našim saznanjima, Tamara Đurić će do kraja ove  nedjelje napustiti VMA, ali i Srbiju. Ona će liječenje nastaviti u inostranstvu, u Brazilu ili Češkoj… U tim zemljama rade veliki stručnjaci koji su već imali iskustva s posljedicama ubrizgavanja akva-filera. To nam je donekle potvrdila i starleta kada smo je mi pozvali.

“Ovo ne ide onako kako sam planirala. Materijal je bog zna odakle i ko zna kakav. U ponedjeljak ću da odlučim gdje ću da nastavim liječenje… Na VMA su prema meni bili iskreni i rekli mi da ovo liječenje može da potraje mjesecima, ja to ne mogu da čekam,, tako da ću početkom sljedeće nedjelje da razmislim kao da ubrzam taj proces. Ne znam koliko će ta moja odluka biti pametna, ali ja više ne mogu da izdržim!!! Znate kako se kaže, sama pala, sama se i ubila “ govori  Tamara.

(Kurir)

Podijeli članak: