Tamara Đurić raskrinkala hirurga koji joj je unakazio nos: Naša najveća zvijezda je spavala s njim!

Lifestyle

Starleta Tamara Đurić koja je tužila estetskog hirurga jer joj je uzeo 10.000 eura i upropastio nos, a sada je progovorila o svemu. Naime, Tamara je gostovala u Novom Jutru kod Jovane Jeremić i tom prilikom je otkrila šta je sve uradila na sebi i da li se kaje zbog estetskih korekcija.

 

“Nisam rekla da mi je unakazio nos jer nisam htjela da spavam sa njim. Samo sam rekla da ne želim da se viđam na temu mog nosa, samo želim da mi kaže da li može to da riješi. Vrijeme je prošlo, ali nos je ostao podignut. Kaže da to nije greška, da to tako treba da izgleda. To nije bio dio našeg dogovora. Baš je učestalo poređenje sa Majkl Džeksonom. Pronašla sam i sama sličnosti ”  počela je Tamara.

“Želim način da čujem, a ne da se gledamo. On spava sa dosta naših pjevačica i starleta. Oni imaju vremena da odlaze, da se viđaju privatno. Ja nemam vremena, imam malo dijete. Platila sam 10.000 eura za operaciju. On meni nije lomio nos, mislio je da ćemo se viđati svako malo da on meni taj nos spušta. Dobri su hirurzi u Turskoj, ali nisu svi dobri. Oni su razvili taj estetski turizam ´” dodala je Đurićeva.

 

Istakla je da je jedna od naših najvećih zvijezda radila korekcije kod njega, ali da je za uzvrat i spavala sa njim.

“Ovaj doktor važi za jednog od najvećih. Kod njega je radila naša najveća zvijezda, samo što je ona išla puno puta i ona je spavala sa njim. Pa je imala vremena da ide i da to mijenja. Kada dobijem kilograme, dobijem i kruglinu lica što mi se ne dopada. Htjela sam samo malo, i kad hoćeš samo malo da dodaš ti pokvariš sve. Nije to teška operacija, izvadićemo hrskavicu iz uha ili rebro da mi nos izgleda prirodnije i spuštenije. Turska je proglašena za najbolju. On je velikim svjetskim zvezdama radio tijelo, on to dobro radi, ali nije dobar za lice ” zaključila je Tamara.

 

Podijeli članak: